ASUS TUF A15 şarj problemi

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Arkadaşlar ben bu bilgisayarı alırken 6-8 saatlik bir şarj süresi olduğu yazıyordu. Fakat bugün full şarjdan çıkarıp %20lere gelmesi 2 saati falan buldu, sizce bu durum normal mi, şarj süresini nasıl artırabilirim?

Cihaz özellikleri neler ?

Ayrıca o 6-8 saat, gaming cihazlarda zor. Hatta çoğu laptopta zor. O Testler aşırı spesifik şartlarda yapılıyor. Ekran parlaklığı 0, wifi - bluetooth kapalı gibi durumlarda.

Cihaz özellikleri neler ?

Ayrıca o 6-8 saat, gaming cihazlarda zor. Hatta çoğu laptopta zor. O Testler aşırı spesifik şartlarda yapılıyor. Ekran parlaklığı 0, wifi - bluetooth kapalı gibi durumlarda.
r5 7. nesil rtx 4060 16gb ram

ürünü almadan önce izlediğim inceleme videolarında ve yazılı incelemelerde 6 saat yazısını hep görüyordum. şimdi böyle bi sonuç alınca biraz şaşırdım açıkçası

ürünü almadan önce izlediğim inceleme videolarında ve yazılı incelemelerde 6 saat yazısını hep görüyordum. şimdi böyle bi sonuç alınca biraz şaşırdım açıkçası
Normal pil ömrü istiyosan macbook alcan gaming cihazlar performans odaklıdır ondan batarya ömrü kısa olur

hocam pil tasarufu falan açın bende de aynı cihaz vardı 7-8 saat gidiyor. Arkaplanda uygulama falan kaynakları kullanıyorsa ondan da olabilir.

hocam pil tasarufu falan açın bende de aynı cihaz vardı 7-8 saat gidiyor. Arkaplanda uygulama falan kaynakları kullanıyorsa ondan da olabilir.
hocam en iyi güç verimliliğini açtım ama hala aynı

Bende 4060/7735hs'li versiyonu var. Sadece Google-Youtube vs 5-6 saat gidiyor. Ekran parlaklığı %30-40 civarındayken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri