Neler Yeni

Asus tuf a15 vs Acer Nitro 5

Alikoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali koç
İkisi arasında kaldım valla. Yani asusta sıcaklık sorunu olduğuna dair birçok video izleyince insan soğuyor. Ama hem ddr5 olması hemde ekran kalitesinin nispeten acerden daha iyi olmasi cezbediyor. Isınma sorunuda kalkmışti sanırim yeni kasalarda.
Onun haricinde fiyatı çok iyi olan bir acer var ekran kalitesinden şüpheliyim. Yani acer inde aslında ddr4 olmasına rağmen bir avantajı var. Diğer slotuna bir 16gb ddr4 daha taksam 32gb çok iyi bir cihaz olur ddr4 ler daha uyguna geldiği içinde uygun olur.
Ve ayrica ortada intel 12. Nesil olan bir işlemci var yani, işlemci olarakta acer öne cikiyor
Çizim programları için hangisini tercih ediyim şimdi ben aradayım valla
Asus daha iyi olur

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
Acer ekran kartı 140w güçlendirilmiş ve mux switch var marka kalitesi olarak asus daha güvenilir gelsede acerın özellikleri daha iyi kasa kalitesini filan bilemem ve fiyatı daha uygun

CihanK23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cihan
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet mert kabak
Linkteki acer 20.6k ya dusmutu hemen siparis verdim. Kacmazdi o fiyata baya iyi fiyati ozelliklerine gor. icim rahatladi valla
Ben de seni merak ediyordum hocam valla sen ve ben ikimizde bu fiyatlarda arıyorduk ben de 12700h li olanı sipariş verdim :D

CihanK23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cihan
Ben de seni merak ediyordum hocam valla sen ve ben ikimizde bu fiyatlarda arıyorduk ben de 12700h li olanı sipariş verdim :D
Hayirli olsun valla bu fiyat indirimi icimi rahatlatti valla. Bu fiyata en iyileri cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet mert kabak
Hayirli olsun valla bu fiyat indirimi icimi rahatlatti valla. Bu fiyata en iyileri cidden
İndirim tam zamanında geldi, yoksa ben 2 3 gün içinde alacaktım. Bu fiyatı görünce kaçırmadım iyi oldu gerçekten 23000 tlyi hazırlamıştım baktım i7si 23500 olmuş hemen onu aldım hayırlı olsun ikimize de

JWWT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali Bilal Kurtuluş
reis bende bu ikisi arasında kalmıştımda sen aceri almışsın sanırım memnun musun
ben de mekatronik öğrencisiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim tam zamanında geldi, yoksa ben 2 3 gün içinde alacaktım. Bu fiyatı görünce kaçırmadım iyi oldu gerçekten 23000 tlyi hazırlamıştım baktım i7si 23500 olmuş hemen onu aldım hayırlı olsun ikimize de
memnun musn acerden

Mugetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yavuz Selim Zeybek
Memnun musunuz bende ikisi arasındayım sıcaklık değerleri nasıl

Top Bottom