Asus tuf b450 Bios update yapılamıyor.

Reaksiyon skoru
50
Merhaba, anakartımın BIOS'unu EZ Flash üzerinden Update etmeye çalışıyorum ama "selected file is not a proper BIOS" hatası alıyorum onun öncesindede BitLocker ile ilgili bir şey söylüyor. Bunun çözümü var mıdır?

Anakart modelim: ASUS TUF B450 Plus Gaming.

Biosu zip olarak indirdin zipi mi attın flasha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bitlocker ile ilgili söylediği şey bitlockerı devre dışı bırak ve kurtarma anahtarını yedekle gibi bir şey olmalı bitlocker kullanmıyorsan umursama

Son düzenleme:
Biosu zip olarak indirdin zipi mi attın flasha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bitlocker ile ilgili söylediği şey bitlockerı devre dışı bırak ve kurtarma anahtarını yedekle gibi bir şey olmalı bitlocker kullanmıyorsan umursama
Rar olarak indirdim rardan çıkartıp rename dosyasını etkinleştirdim. Sonra da flasha attım. bitlocker kullanmıyorum ama her oluşan yeni dosyayı bitlocker kitliyor garip şekilde.

Merhaba, anakartımın BIOS'unu EZ Flash üzerinden Update etmeye çalışıyorum ama "selected file is not a proper BIOS" hatası alıyorum onun öncesindede BitLocker ile ilgili bir şey söylüyor. Bunun çözümü var mıdır?

Anakart modelim: ASUS TUF B450 Plus Gaming.
Hocam doğru bios u indirdiğinizden emin olun rev. nunarası kaç olduğuna dikkat ediniz.ornek rev 1.1 mi ya da 1.3 vs.kalin saglicakla

Geri