AydNn
80+ Bronze
Yarın bir şey bulursam atarım ben hocam Max bütçe nedirŞu an almıyorum hocam beklemedeyim. Teşekkür ederim
Yarın bir şey bulursam atarım ben hocam Max bütçe nedirŞu an almıyorum hocam beklemedeyim. Teşekkür ederim
Hocam ben 1 kere yazdım boyle bir yerde gene yazıyorum asusun tuf serisini almayın bence çünkü bizim köyde bir çocuğa aldık sürekli ısınma problemi oldu. İslemci arasına termal atılmamıştı bunu sonradan ardahandaki bir laptop tamircisinde öğrendik ben rog g 17 kullanıyorum memnunum ama tuf serisi allah düsurmesin o çocuğun maddi durumuda azdı bana çok koydu@RevDeisDou![]()
Asus Tuf FX506HCB-HN144 Gaming 15.6
ASUS Tuf Fx506hcb-hn144 I5 11400h 8gb 512gb Ssd Rtx3050 144 Hz 15.6 Fhd Dos Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Linkini koyduğum laptop alınır mı?
Uzun bir süre götürür mü? Birkaç ay sonrasında 8gb ram ekleyebilirim.
Hocam çok teşekkürler.Hocam ben 1 kere yazdım boyle bir yerde gene yazıyorum asusun tuf serisini almayın bence çünkü bizim köyde bir çocuğa aldık sürekli ısınma problemi oldu. İslemci arasına termal atılmamıştı bunu sonradan ardahandaki bir laptop tamircisinde öğrendik ben rog g 17 kullanıyorum memnunum ama tuf serisi allah düsurmesin o çocuğun maddi durumuda azdı bana çok koydu
Aga valla hatırlamıyorum 3 yıl oluyorHocam çok teşekkürler.
Hangi modeli vardı?![]()
Ben 12 ye gidiyordumAga valla hatırlamıyorum 3 yıl oluyor
4 yıl olmuşAga valla hatırlamıyorum 3 yıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 12 ye gidiyordum
Hocam ne önerirsiniz
3050Tİ laptop bulunabilir hocam@RevDeisDou![]()
Asus Tuf FX506HCB-HN144 Gaming 15.6
ASUS Tuf Fx506hcb-hn144 I5 11400h 8gb 512gb Ssd Rtx3050 144 Hz 15.6 Fhd Dos Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Linkini koyduğum laptop alınır mı?
Uzun bir süre götürür mü? Birkaç ay sonrasında 8gb ram ekleyebilirim.
Peki T5 hocam?Örnek verebilir misiniz hocam
Monster pek düşünmüyorum da t7 ye zaten bütçem yetmez
Hocam yine aşıyor maks 14k civarında olabilir maalesef