Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF Gaming 1000G 1000W 80+ Gold Full Modüler ATX 3.0 psu 6790 tl

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Tayfun Balım
Fsp hyro g proya kıyasla ne kadar iyidir?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fsp hyro g proya kıyasla ne kadar iyidir?
ufak tefek farklılıklar var ama ikisi de çok iyidir. tabi asusun 10 yıl garanti vermesi herşeyi değiştiriyor. b,r de fsp'nin atx 3.0 ın yeni versiyonlarında 3.1 olarak güncellendiğini duymuştum. 3.0 lar sorun çıkarıyordu 3090 da reddit ve bikaç yerde görmüştüm.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Tayfun Balım
ufak tefek farklılıklar var ama ikisi de çok iyidir. tabi asusun 10 yıl garanti vermesi herşeyi değiştiriyor. b,r de fsp'nin atx 3.0 ın yeni versiyonlarında 3.1 olarak güncellendiğini duymuştum. 3.0 lar sorun çıkarıyordu 3090 da reddit ve bikaç yerde görmüştüm.
Aslında 1000 ihtiyacı olmayan bir sistem topluyorum ama ileride 5000 6000 takarsak malum trafo gibi kartlar olacağından 1000 watt lazım olacak.
High power 1050watt iyi hoş ama yükte ses yapıyor.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Aslında 1000 ihtiyacı olmayan bir sistem topluyorum ama ileride 5000 6000 takarsak malum trafo gibi kartlar olacağından 1000 watt lazım olacak.
High power 1050watt iyi hoş ama yükte ses yapıyor.
evet ama bu 2 psu ses konusunda muazzam asusun zaten pedleri özel olarak yapılmış. güvenlik açısıdan da bitirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
ibrahim

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
5000 e bu varken alınmaz.

Yada illa marka/model takıntısı olan için aynı fiyata ROG var.

asusla fark yok zaten ama rejintek 10 yıl garanti mi veriyor ? 1700 tl ye 8+ garanti gibi düşün kesinlikle asus alınır bu durumda

asusla fark yok zaten ama rejintek 10 yıl garanti mi veriyor ? 1700 tl ye 8+ garanti gibi düşün kesinlikle asus alınır bu durumda
Sadece 10 yıl garantiye dayanmışsın ama TUF PSU'ların bazı modellerinin iç yapısının ne kadar kötü olduğu bilinen bir gerçek. Ayrıca doğru düzgün indirim yok. Üstteki Rajintek Cratos'un iç yapısı çoğu noktada daha iyi.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Sadece 10 yıl garantiye dayanmışsın ama TUF PSU'ların bazı modellerinin iç yapısının ne kadar kötü olduğu bilinen bir gerçek. Ayrıca doğru düzgün indirim yok. Üstteki Rajintek Cratos'un iç yapısı çoğu noktada daha iyi.
bazxı model ? attığım olmadığı kesin. rajintek çok iyi marka ben de kullanıyorum ama dayanağı olmayan yorum ne alaka. sizce dandik yapısı olan psu ya 10 yıl garanti verirler mi ayrıca dediğinz gibi hiç de kötü değil

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Tayfun Balım
Garantinin önemli olduğunu düşünmüyorum.
Bugüne kadar hiçbir ürünümü garantiye yollamadım, bozulan da garanti bittikten sonra bozuldu. Psu konusu açmıştım daha önce bu raijintek modeli için sağlam yükte sıkıntı çıkardığını gösteren birkaç ss atmışlardı. Voltaj değerleri stabil değildi, belki o güç kaynağı özelinde bir problem vardı bilemiyorum. Ama bu marka bana hiç güven vermiyor. High power sa yükteyken bir miktar ses yapıyor. Bu sebeple yeni güç kaynağı bakıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
ibrahim
Saçmalamışsın. Tamam anladık indirim konusunu açtın diye ürünü savunmaya çalışıyorsun ama ne gerek var?

Al sana biri ROG 1000W ın iç yapısı, diğeri TUF 1000W ın aynı diyorsan acilen bir göz doktoruna görün.

Ekler

• 80_plusgold_2.jpg
    80_plusgold_2.jpg
    286.3 KB · Hit: 20
  • TUF-Gaming-Gold-750W_80_Plus_Gold_Certification.png
    TUF-Gaming-Gold-750W_80_Plus_Gold_Certification.png
    470.1 KB · Hit: 20

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Saçmalamışsın. Tamam anladık indirim konusunu açtın diye ürünü savunmaya çalışıyorsun ama ne gerek var?

Al sana biri ROG 1000W ın iç yapısı, diğeri TUF 1000W ın aynı diyorsan acilen bir göz doktoruna görün.
beyniniz mi durdu orada bahsettiğim rajintek bu ikisine kıyasla alınmaz demek istiyorum diyorum

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
nk
Bu forum iyice çığrından çıktı gerçekten.
Forum da bütün gün çin malı klavyeler övülür saçma sapan ürünler önerilir bir de yetmezmiş gibi Asus un olduğu yerde ve PSU gibi hayati bir ürün için rajintek kıyası yapılır anlamak mümkün değil burayı

Top Bottom