Bir umut deyip oto f5 e koymuştum 23 görünce üzüldüm yaw23.438 TL Oldu
23.438 TL OlmuşVatan fiyat yükseltip stok eklemiş Ventus'a .
Vergi Vs Var Keşke 18Bin OlsaArkadaşlar 800 dolarlık kartı bu zaten olması gereken fiyat max 18bin siz böyle davrandıkça fiyatlar tabii ki şişirilir...
vergisinide ekledim. firmalar nasıl ayda bir şube açıyor sanıyorsunuz kar marjları inanılmaz..23.438 TL Olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergi Vs Var Keşke 18Bin Olsa
doğru söze ne denir. Yurtdışında da kartlar pahalı fakat bu kadar da degil. Atıyorum yurtdışında 800 dolar msrp olan kart raf fiyatı mağazada 1000 euro ve bunun içinde de ülkesine göre %9 10 vergisi var. Bizim de oemlerde vergi %18 kdv diliminde sadece. MSI ASUS oraya ucuz buraya pahalı da satmıyor sonuçta alım fiyatı aynı. Hatta bir lojistik olarak daha bile yakınız tayvana çine. Yani yurtdışında 1080 dolar olan kart burada 1180 dolar olsa magazanın kazancı aynı olacaktır. Fakat biz artık neye ne ödedigimizi bile bilmez hale gelmişiz. Gençler şu şekilde yorumlar yapıyor discordda duyuyorum "yurtdışında 1000se burda 1500 olur vergiyi ekleyince"vergisinide ekledim. firmalar nasıl ayda bir şube açıyor sanıyorsunuz kar marjları inanılmaz..
Yeni bir kredi kartı girişi olduğunda o hatayı veriyor kralsipariş verilmiyor
HATA
Hatalı İşlem: G??venlik ??hlali
Ödeme problemi yaşıyorsanız; 09:00 - 22:00 saatleri arasında 0850 222 5660 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden sipariş verebilirsiniz.
Adamlar Baronu Olmuş Artık Bu İşindoğru söze ne denir. Yurtdışında da kartlar pahalı fakat bu kadar da degil. Atıyorum yurtdışında 800 dolar msrp olan kart raf fiyatı mağazada 1000 euro ve bunun içinde de ülkesine göre %9 10 vergisi var. Bizim de oemlerde vergi %18 kdv diliminde sadece. MSI ASUS oraya ucuz buraya pahalı da satmıyor sonuçta alım fiyatı aynı. Hatta bir lojistik olarak daha bile yakınız tayvana çine. Yani yurtdışında 1080 dolar olan kart burada 1180 dolar olsa magazanın kazancı aynı olacaktır. Fakat biz artık neye ne ödedigimizi bile bilmez hale gelmişiz. Gençler şu şekilde yorumlar yapıyor discordda duyuyorum "yurtdışında 1000se burda 1500 olur vergiyi ekleyince"
Yok arkadaşlar itopyaya sinerjiye vatana yeni mağaza açıyorsunuz haberiniz yok
yurtdışındada pahalı bu kart . 1250 euro rog serisi burdada aynı paraya denk geliyordoğru söze ne denir. Yurtdışında da kartlar pahalı fakat bu kadar da degil. Atıyorum yurtdışında 800 dolar msrp olan kart raf fiyatı mağazada 1000 euro ve bunun içinde de ülkesine göre %9 10 vergisi var. Bizim de oemlerde vergi %18 kdv diliminde sadece. MSI ASUS oraya ucuz buraya pahalı da satmıyor sonuçta alım fiyatı aynı. Hatta bir lojistik olarak daha bile yakınız tayvana çine. Yani yurtdışında 1080 dolar olan kart burada 1180 dolar olsa magazanın kazancı aynı olacaktır. Fakat biz artık neye ne ödedigimizi bile bilmez hale gelmişiz. Gençler şu şekilde yorumlar yapıyor discordda duyuyorum "yurtdışında 1000se burda 1500 olur vergiyi ekleyince"
Yok arkadaşlar itopyaya sinerjiye vatana yeni mağaza açıyorsunuz haberiniz yok
Emin misin? newegg e bak bakalım.yurtdışındada pahalı bu kart . 1250 euro rog serisi burdada aynı paraya denk geliyor
link atarmısın göremedim ordaEmin misin? newegg e bak bakalım.
Yaz 4070ti diye modeller var pny modelini bitirmişler 799dolardan. Diğer modeller de var.link atarmısın göremedim orda