❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming LC II 360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 5.479TL

Marka fanı değilseniz Arctic'in hatta yine bazı markaların diğer sıvı soğutmaları daha ucuza daha bir iyi performans sergiliyor.

Rog lc II 360 kullanıyorum ben r5 7600ü zor soğutuyor arctic bu kadar kalın olmasa düşünmeden geçerim

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: VeV1
LFIII 420mm indirime girerse benim LFII yi söküp fanlarıyla beraber push pull yapsam :D

şu varken

Marka fanı değilseniz Arctic'in hatta yine bazı markaların diğer sıvı soğutmaları daha ucuza daha bir iyi performans sergiliyor.
Asusun soğutucuları çok gereksiz pahalı ülkemizde.
En iyi soğutucusu bile arctic'i geçemedi die biliyorum.
Buna rağmen nie iki kat para ödeyip alıyor insanlar hayret ediyorum.

Asusun soğutucuları çok gereksiz pahalı ülkemizde.
En iyi soğutucusu bile arctic'i geçemedi die biliyorum.
Buna rağmen nie iki kat para ödeyip alıyor insanlar hayret ediyorum.

Ortada hiç bir sorun yokken Deepcool LE520 WH 240mm sıvı soğutucumu satıp onun yerine Thermalright Pearless Assassin 120 Digital WH hava soğutma satın aldım. Üstüne param bile kaldı. Bir daha da sıvı soğutma kullanmam. Gaza gelip almıştım zamanında. Şimdi düşünüyorum da ne kadar gereksiz işler yapmışım...

Asus'un f/p ürünleri harici bu tip üst seviye ürünleri içime hiç sinmiyor daha alt sekmentte artic gibi markaların kaliteli sıvı soğutmaları varken asus'un rog veya tuf serisinin bir anlamı kalmıyor bu fiyatlarda

Ortada hiç bir sorun yokken Deepcool LE520 WH 240mm sıvı soğutucumu satıp onun yerine Thermalright Pearless Assassin 120 Digital WH hava soğutma satın aldım. Üstüne param bile kaldı. Bir daha da sıvı soğutma kullanmam. Gaza gelip almıştım zamanında. Şimdi düşünüyorum da ne kadar gereksiz işler yapmışım...
Ben de PA kullanıyorum. Başkalarında sıvı soğutma görünce özeniyorum. Siz de böyle yazınca, demek ki maceraya girmeye hiç gerek yokmuş.

Sıvı soğutmaya gerek yok artık 9800x3d'nin tdpsi 120W, 9700x'in 65W overclock yapmayacaksan ucuz hava soğutucu al kalan parayı ekran kartında harca. Arctic freezer 36 duo ya da TP assassin 120 çok rahat soğutur bu işlemcileri. Sıvı soğutucu daha güzel gözüküyor kasada ama onun da derdi çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri