❌İndirim Bitti! ASUS TUF Gaming Radeon RX 9070XT 16GB 35.999 TL

Bence nitro+ aynı fiyattayken asus tuf alınmaz ama illaha asus olsun diyen arkadaşlar bakabilir

güzel fiyat ama amazon hepsiburada gibi sitelerde indirime girse keşke. Böyle güzel taksit olmuyor
Amazon olsa direkt 6 taksit yapıyor, ödemesi çok daha rahat ama oralar da her türlü üzerine fark koyuyor.
Şu fiyatlar aslında tam olması gereken ama indirim diye insanları strese sokuyorlar. Halbuki normal şartlarda bu fiyatlara satılması lazım zaten.
3 taksit biraz daha ödemesi sıkıntı.

Bunun yerine en ucuz 5070 Ti'ı almak çok daha mantıklı olacaktır.

Amazon olsa direkt 6 taksit yapıyor, ödemesi çok daha rahat ama oralar da her türlü üzerine fark koyuyor.
Şu fiyatlar aslında tam olması gereken ama indirim diye insanları strese sokuyorlar. Halbuki normal şartlarda bu fiyatlara satılması lazım zaten.
Amazon 2 taksit e düşürdü diye biliyorum. Daha üstüne fark alıyor

amazonda da 6 taksit olayı çok kısıtlandı 2 ya da 3 taksit daha yaygın amazonda ayrıca bazı ürünlerde hiç taksit seçeneği yok

Amazon 2 taksit e düşürdü diye biliyorum. Daha üstüne fark alıyor
Hala var 6 taksit, belirli fiyatın altına kadar 3, sonrasında ise 6'ya kadar taksitlendirme yapıyor.

aaf.webp

38k 9x taksit Nitro aldım kullanıyorum şu an sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,092
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri