🔥İndirim ASUS TUF Gaming Radeon RX 9070XT 35999TL

arkadaslar bu kart tepe seviye bir kart. hatta en pahali 9070xt bu olabilir msrp fiyati olarak. o sebebten fiyati guzel bir urun. tepe seviye 9070xt bakan arkadaslar degerlendirebilir.

TR de toplama sistem değilse amd gpularda tepe gpu alıp almamak pek umursanmıyor. İnsanlar tepe ürüne o kadar vericeğime Nvidia alırım modundalar.

Oyun oynayacak adam için alinir ama ben render vs işlerim var diyorsanız az daha kısın 5070ti alın ama oyun oynayacak kişiler için her fiyattaki 9070xt daha karlidir

Değil dostum. Bir Nitro+, Aorus Elite, Taichi, Red Devil yada Mercury Magnetic değil. TUF hiç bir zaman top tier ürün sınıfı olmadı. Asus her zaman TUF serisini orta seviyeye konumlandırdı.
hocam amd ekran kartlari tarafinda asus tuf kartlar tepe seviye kartlar :). ben bu kartla alakali ondan iyidir bundan kotudur yorumu yapmam, yalniz bu kart tepe seviye bir kart ona eminim. ilgili karsilastirma ile alakali bir ss birakiyorum assagiya. kartin detayli incelemesi ile alakali techpowerup linkini de birakicam assagiya. incelemenin son sayfasina giderseniz techpowerup'in bu kartin sogutma performansi ile alakali test ettikleri en iyi ikinci model oldugunu soylediklerini goruceksiniz.

ben bu karti fiyatinda gercekten indirim var diye paylastim. o iyidir bu kotudur tartismasi burada yapilmamali bence. mevzumuz sicak firsat, bu kart suan bahsettiginiz kartlarin hepsinden daha ucuz. ayrica bu saydiginiz modellerinin bazilarindan da daha yuksek bir msrp'ye sahip yurtdisinda.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    41.5 KB · Hit: 51
Son düzenleme:
hocam amd ekran kartlari tarafinda asus tuf kartlar tepe seviye kartlar :). ben bu kartla alakali ondan iyidir bundan kotudur yorumu yapmam, yalniz bu kart tepe seviye bir kart ona eminim. ilgili karsilastirma ile alakali bir ss birakiyorum assagiya. kartin detayli incelemesi ile alakali techpowerup linkini de birakicam assagiya.

bu techpowerdaki sogutma karsilastirmasina nasil bakiyoruz 5060ti icin bakmak istiyorumda

bu techpowerdaki sogutma karsilastirmasina nasil bakiyoruz 5060ti icin bakmak istiyorumda
hocam modelin incelemesi varsa biraz ilerilerde oluyor bu inceleme. bu modelde 40.sayfadaymis mesala. ss birakiyorum assagiya. modelin incelemesi varsa 'cooler performance comparison' sayfasinda bulabilirsiniz.

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    96.9 KB · Hit: 26
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,092
Üyeler
183,059
Son üye