Neler Yeni

Yardım Asus TUF Gaming VG249Q1A sarı rengi kötü gösteriyor

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Ürünün sarı tonlarında Delta-E sapması yüksek ama bu konu hakkında şikayetçi olan çıkmamıştı şuana kadar. RTINGS'ın ICC profilini denediniz mi? Onlar da sarı tonunu düzeltememişler ama bir nebze daha iyi gibi duruyor.
İndirmek için basın.
Asusun kendi sitesinde bulunan profili indirdim ve kurdum bir değişim olmadı. Şuan ürünü iade ettim o yüzden bu seçeneği deneyemeyeceğim maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
Renk ayarlarını baya bir kurcaladım ne yapsam bir yerden bozuluyordu o yüzden iade etme kararı aldım. Büyük ihtimal şansıma bozuk olan ürünü tekrardan yolladılar sorunun tıpa tıp aynısını yaşayan ve 5 gün önce iade etmiş birisiyle karşılaştım onun geri iade ettiğini tekrardan bana yolladılar büyük ihtimal o yüzden böyle bir sorun var.
Olabilir.Bende 2 ay önce Vizyon bilgisayar'dan aldım ama çok şükür benimkinde ne ölü piksel ne de başka bir sorun çıkmadı.

WhoCares

80+ Gold
ilk ekran görüntüsünde sanki ekranin solunda darbe almış gibi böyle siyah bi tuhaflık vardı banamı öle geldi acaba :kekw:

mami-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mahmut Soyman
Asusun kendi sitesinde bulunan profili indirdim ve kurdum bir değişim olmadı. Şuan ürünü iade ettim o yüzden bu seçeneği deneyemeyeceğim maalesef.
parlaklığı açınca düzelmesi lazım monitör ayarından

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Bir çözüm buldum olur da aynı sıkıntıyı yaşayan olursa deneyebilir ben monitörü iade ettiğim için deneyemiyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Bir çözüm buldum olur da aynı sıkıntıyı yaşayan olursa deneyebilir ben monitörü iade ettiğim için deneyemiyorum.
hocam sadece sarıda mı oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

he iade etmişsiniz zaten

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Hocam nasil iade ettiniz vizyonbilgisayara acaba , ben konustugumda kutusu acilmis urunu iade almiyoruz dediler
Tüketici hakları kanununa göre elektronik ürünleri satın aldıktan sonra ki ilk 14 gün içerisinde hiç bir ücret ödemeden geri iade edebiliyorsun tabi ki hiç bir zarar falan vermemiş olman gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,665
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom