❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 11.399 TL

Burada lafınız kime hocam tam anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS oyunlarının delisi değilim. Genel kullanımım oyun geliştiriciliği/yazılım. Oyun da oynamayı seviyorum fakat renk doğruluğuna da önem veriyorum. İkinci monitörüm de IPS Panel. Bu durumda öneriniz ne olurdu hocam?
Renk doğruluğu, renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklık oldukça iyi g65b de ancak va olmasından ötürü görüş açıları zayıf. Tam karşısından oturursanız sorun yok ancak köşelerden bakayım veya 2-3 kişi bir şey izleyelim dediğinde bile renklerde bozulma görürsün.

Rtings’te bu modelle alakalı daha detaylı bilgilendirme mevcut:

Görüş açıları daha iyi bir model arıyorsanız İPS daha mantıklı olacaktır.

Arkadaş 2 ay önce 13000 civarına aldı. İyi düşmüş fiyatı. Güzel monitör.

Renk doğruluğu, renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklık oldukça iyi g65b de ancak va olmasından ötürü görüş açıları zayıf. Tam karşısından oturursanız sorun yok ancak köşelerden bakayım veya 2-3 kişi bir şey izleyelim dediğinde bile renklerde bozulma görürsün.

Rtings’te bu modelle alakalı daha detaylı bilgilendirme mevcut:

Görüş açıları daha iyi bir model arıyorsanız İPS daha mantıklı olacaktır.
Eğitim mağazasına zam geldi artık 16k :(

Benim de almayı düşündüğüm bir monitör fakat amazon dışında bir yerden almam. Satıcı seyftek, almak isteyen olabilir. Geçenlerde amazonda indirimle 12.500'e düşmüştü.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu monitoru almayi dusunuyorum sizce sorun cikarirmi n11 den olmasi olu piksel vs cikarsa iade edebiliyormuyum

bu monitoru almayi dusunuyorum sizce sorun cikarirmi n11 den olmasi olu piksel vs cikarsa iade edebiliyormuyum
Monitör çok şans işi. O yüzden amazon gibi şartsız koşulsuz, problem var diyince iade/değişim sağlayan firmadan almak gerek bana kalırsa.

Şuan kullanıyorum renk doygunluğu görüntü keskinliği netliği akıcılığı olsun güzel bir monitör cidden tavsiye ederim ben ameliyatlı olduğumdan renkleri biraz solgunlaştırdım monitörün genel olarak renk dengesini sevdim ben

Zamanında aldım iade ettim, güzel monitör ama beyaz renk konusunda hiç hoşuma gitmediği için iade verdim. VG27AQZ den geçiş yapacaktım, ikisini yan yana koydum ilginç bir şekilde vg27aqz’nin renkleri daha canlıydı

11.399'a düşürmüşler.

10 bit olmaması tabi dezavantaj hocam ama masaüstü uygulama ayarlarıyla bence çok tatmin edici bi seviyeye ulaşıyor.Hem doygunluğu hem de doğruluğu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VA+kavisli olmaması sorun değilse o model daha önde hocam zaten.Ama ben çok fps oynayan biri olarak kavisli ekran tercih edilmemesini doğru buluyorum.
Monitör 144hz de 10 bit olarak kullanılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri