ronaldo123cr7
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Asus TUF GT301 kasanın hava akışı nasıldır? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Üst kısmı 240mm sıvı soğutma destekliyor mu? Destekliyorsa hepsini destekliyor mu?Gayet iyidir önü mesh zaten büyük ölçüde.
Valla ben taktım üst tarafa ama çok uğraştırdı ve Ramin bir tanesiyle temas halinde. Ramler Corsair vengeance, low profile ramler ama yine de temas var sanırım. Web sitesindeki yazana göre üst tarafa 240mm radyatör desteği yok zaten ama YouTube da falan var takabilenler yabancı kanallarda.Üst kısmı 240mm sıvı soğutma destekliyor mu? Destekliyorsa hepsini destekliyor mu?
Ben SilverStone PF240 takmıştım zar zor. Ama RAM'ler düşük profil olmalı.Üst kısmı 240mm sıvı soğutma destekliyor mu? Destekliyorsa hepsini destekliyor mu?
dostum bunu öneririm kullandım çok güzel kasa hava akışı da gayet başarılı msi mag forge 100rAsus TUF GT301 kasanın hava akışı nasıldır? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Asus TUF GT301 kasanın hava akışı nasıldır? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.