Asus tuf k3 garanti hk.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,683
Merhaba Donanımarşivi sevenleri, 2024 yazında ikinci el Asus Tuf K3 Mekanik Klavye Almıştım alırken 2-3 aylık üründü Şuan Aktif Kullanıyorum fakat ''W'' Tuşundaki Mavi rgb led yanmıyor buda farklı yanmasına sebep veriyor gözümde gidip ona takılıyor,

şimdi ben bu klavyeyi kime göndermeliyim ilk sahibi gaming genden almış, garantiye gönderirsem yüksek ihtimal değişim olacak bu yeni klavye kime gider faturadaki adrese mi yoksa ben gönderdigim için tekrar gönderici adresine mi ?
daha önce bu tarz ikinci el ürün alıp garantiye gönderen biri olduysa cevap verebilir mi teşekkürler .

Merhaba Donanımarşivi sevenleri, 2024 yazında ikinci el Asus Tuf K3 Mekanik Klavye Almıştım alırken 2-3 aylık üründü Şuan Aktif Kullanıyorum fakat ''W'' Tuşundaki Mavi rgb led yanmıyor buda farklı yanmasına sebep veriyor gözümde gidip ona takılıyor,

şimdi ben bu klavyeyi kime göndermeliyim ilk sahibi gaming genden almış, garantiye gönderirsem yüksek ihtimal değişim olacak bu yeni klavye kime gider faturadaki adrese mi yoksa ben gönderdigim için tekrar gönderici adresine mi ?
daha önce bu tarz ikinci el ürün alıp garantiye gönderen biri olduysa cevap verebilir mi teşekkürler .
Hocam tuf k3te kronik benim klavyenin 5-6 tuşunun rgbleride öyle oldu içini açtığımda oksitlendiğini gördüm RGB bacaklarının. Gaminggenin müşteri hizmetlerine mail atın siz kendiniz almış gibi onlar size kargo kodu vericek oraya gönderirsiniz. Benim garanti bittiği için yaptıramıyorum maalesef.

Siz göndereceğiniz için size döner diye düşünüyorum. Sonuçta iletişim bilgisi olarak kendi bilgilerinizi veriyorsunuz. Aynı klavye bende de var ve bu olay TUF K3 serisinde kronik bir sorun. Yeni gelen klavyenizde de olacaktır büyük ihtimalle. 2-3 kere değişenleri görmüştüm sanırsam. Belki şansa gelmeyebilir tabii ama kesinlikle garantisi devam ederken gönderin. Ben Penta Teknolojiye garantisi bittiğinde göndermiştim bana gram yardımcı olmadıkları gibi komik bir değişim teklifinde bulunmuşlardı.

Hocam tuf k3te kronik benim klavyenin 5-6 tuşunun rgbleride öyle oldu içini açtığımda oksitlendiğini gördüm RGB bacaklarının. Gaminggenin müşteri hizmetlerine mail atın siz kendiniz almış gibi onlar size kargo kodu vericek oraya gönderirsiniz. Benim garanti bittiği için yaptıramıyorum maalesef.
tamamdır,gamingene mesaj attım dönüş yaparlar yarın ona göre hareket ederim onlarada sordum bakalım ne olacak,

Gaming gen mesaj atmış ürünü ilk sahibi göndermesi gerekir diye 🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

...

Penta yı aradım seri no dan baktılar, kargo kodu verdi gönderin bakalım dediler,

Son düzenleme:
Gaming gen mesaj atmış ürünü ilk sahibi göndermesi gerekir diye 🤔

...

Penta yı aradım seri no dan baktılar, kargo kodu verdi gönderin bakalım dediler,
Hocam gaminggeni boşverin pentaya gönderin kafanız rahat olsun. Ben g923 direksiyon ile vites almıştım ikinci el. Vitesi pentaya gönderdim sadece faturası ile sıfırıyla değişti. Gaminggen ilede iletişim kurarken ilk sahibinin siz olmadığımı belirtmeyin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,555
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri