Neler Yeni

Asus tuf k7 klavye ışıklandırma nasıl açılıyor

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
Arkadaşlar selamlar klavyem geldi çok şükür. Armour 2 programını indirdim açtım fakat bir türlü klavyenin ışıklarını açamadım. Nefes alma , gökkuaşğu gibi efeklere tıklıyorum fakat klavyede ışık yanmıyor. Nerde hata yapıyorum. Klavye mi bozuk :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu klavyeyi kullanan arkadaşlar konu hakkında yardımınızı rica ederim

Son düzenleme:
Arkadaşlar aydınlatma menüsünde on off seçeğine tıklıyorum hiç bir şekilde klavyeye ışık gelmiyor. Farklı bir ayarı mı var bunun ?
lütfen birisi yardımcı olabilir mi ?

Adsız.png

Yabancı forumlara bakıp yazayım hocam, hayırlı olsun.
Hocam çok teşekkür ederım. Daha iyileri sizin olsun inşallah.

Hiç bir yerde bulamadım. Bu sorundan buzdarip bir tek ben miyim anlamadım. Yani mantıken düşündüğün zaman on off tuşuna basınca açılıp kapanması lazım. Fakat olmuyor.

Eski klavyem Razer ornatanın yazılımı razer chroma programı çok basit ve stabil idi. Taktığım gibi sorunsuz ışıklandırma seçenekleri arasında geçiş yapıyordum.

Yardımcı olabilirsen çok sevinirim kardeşim gerçekten.

He bu arada yazılım güncellemesi vardı. Güncellemesini sorunsuz yaptım. Denetleme yaptığım zaman yazılım güncel diyor. Onu da belirteyim

Hocam çok teşekkür ederım. Daha iyileri sizin olsun inşallah.

Hiç bir yerde bulamadım. Bu sorundan buzdarip bir tek ben miyim anlamadım. Yani mantıken düşündüğün zaman on off tuşuna basınca açılıp kapanması lazım. Fakat olmuyor.

Eski klavyem Razer ornatanın yazılımı razer chroma programı çok basit ve stabil idi. Taktığım gibi sorunsuz ışıklandırma seçenekleri arasında geçiş yapıyordum.

Yardımcı olabilirsen çok sevinirim kardeşim gerçekten.

He bu arada yazılım güncellemesi vardı. Güncellemesini sorunsuz yaptım. Denetleme yaptığım zaman yazılım güncel diyor. Onu da belirteyimDikkati

Dikkatimi çeken diğer bir ayrıntı da Youtube inceleme videolarında armoury II yazıyor.
Bendeki programda ise armoury create yazıyor.. asus resmi sayfasından indirdim.

Arkadaşlar sorun çözüldü.
Aygıt yöneticisinde 4 klavye vardı. Hepsini kaldırıp pc ye reset attım. Sonrasında ışık gelir gibi oldu. Programa girince aydınlatma seçenekleri çalışıyordu. :) Bu sorunu yaşayacak arkadaşlara rehber olsun diye çözüm kaynağını paylaştım. Herkese iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,300
Üyeler
173,165
Son üye
byzoro
Geri