rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Neden?Steelseries benden uzak dursun dostum.
Neden?Steelseries benden uzak dursun dostum.
Ben de Amazon'dan almıştım Steelseries'in övüldü diye. Gerçekten mouse kaydırırken bileğim acıyordu hiç beğenmedim, iade ettim.Çok övüldü ama ben hiç memnun değilim valla Steelseriesten. Kaldırdım attım zaten şuan Gamepower kullanıyorum o bile daha iyi en azından bozulmadı.
QCK hiç memnun kalmadım kullandığım oydu.Dostlar çok büyük bir mousepad değil maalesef.
FPS tarzı oyun oynuyorsanız işinizi görmez.
Steelseries QCK serisine bakın.
Kötü bende mi oldu bilmiyorum ama 6 ay bile sürmedi muhtemelen. Kayma özelliği gidiyor. Yapısı pürüzleniyor.Neden?
Bilmiyorum valla.Kötü bende mi oldu bilmiyorum ama 6 ay bile sürmedi muhtemelen. Kayma özelliği gidiyor. Yapısı pürüzleniyor.
endgame mousepadler çok de çok iyi ama malesef çok pahalıÇok övüldü ama ben hiç memnun değilim valla Steelseriesten. Kaldırdım attım zaten şuan Gamepower kullanıyorum o bile daha iyi en azından bozulmadı.
Senin paylaştığın ürünlerden sayısız almışımdır belki ama bunun yeri çok başka. Tuf fanı olarak bir ara full set tuf dizmiştim her şey vardı ama maalesef Türkiye de tuf serisi mousepad yoktu. Hemen çöküyorum teşekkürler ayrıca qck bende hiç beğenmedim orjin değil diye düşünmeye başladım değişmeyi düşünüyordum zaten iyi denk geldiBu ürünü ara ara takip ediyordum. Aklıma geldi 200-250 TL civarı satılıyordu. Biraz daha fiyatı inmiş ve güzel olmuş.
Amazon yorumları baya iyi.