Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Rtx 3070 Ti̇ 12792 TL Çök

brsokcu

80+ Bronze
Tamamdir beni şahit bile yazabilirsiniz size yardımcı olurum. Faturamda var. Merak etmeyin
Dostum bende havale seçerek satın aldım (hatta gece 3 te ilk bu indirim konusunu açan da bendim) iptal ettiklerini öğrenince ödemeyi yapmadım ama halen yapma hakkım var. Vatanla konuşmamı ekliyorum.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    257.7 KB · Hit: 102

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamamdir beni şahit bile yazabilirsiniz size yardımcı olurum. Faturamda var. Merak etmeyin
açacagınız konu daki bilgileriniz kartı alanlar içn önem taşıyor hatta tüm forum için faydası olur bundan sonraki bu tür sorun ile karşılaştıgımızda sizin yaptıgınız gibi mevzuat bilgisi ile kazanan olacaktır

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Dostum bende havale seçerek satın aldım (hatta gece 3 te ilk bu indirim konusunu açan da bendim) iptal ettiklerini öğrenince ödemeyi yapmadım ama halen yapma hakkım var. Vatanla konuşmamı ekliyorum.
Cok fazla kibar konusmussunuz :)

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,774
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
@Abdullah Hacıgül Hocam ortak hareket edelim. 3070ti inda falan da değilim artık yapay zeka projemde kullanacaktım çok güzel upgrade olacaktı da şu vatana yaptığını yedirmemiz lazım bence :D Korkmalılar ki bir daha buna yeltenmesinler

• Beğen
Reaksiyonlar: Aozy

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şuan gördüğüm kadarıyla 1 kişi teslim almış 1 kişininde onaylanmış ürünü ama iptal aşamasında olan çok çok saçma bi durum, fiyatta yanlışlık olmuış geçerli bi sebep degil sözleşme maddelerinde ütopik fiyat olursa iptal olur gibi şey yazıyor 16,695 Lira Şuanki Fiyatı bu fiyatı nasıl yanlışlıkla 12.792 lira yazılabilir imkansız bi olasılık sondaki 5 i yazmazsın 1695 lira görünür ozaman etvallah yanlışlık olabilir ama gece sattıkları 12.792 fiyatı gayet bilinçli yazılmış rakamlar hadi bunu geçtim 1 kişi teslim alıyor o fiyattan 1 kişlinin onaylanıyor bunlar bildigimiz belki bilmedigimiz kişilerinde onaylandı ama onaylanmayan bir çok kişi var adamına göre muamelemi yapıyorlar ,

köşebaşındaki dükkan gibi davranmaları büyük ayıp ya

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pekala araba sürüyorum söylediklerimi anlaticam sizlerede konu acicam yeteri kadar şuku gelirse 😂
hocam bekliyoruz post açıp tecrübe ve bilgilerinizi yazmanızı :)

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Siparişi başka onaylanan var mı benim sipariş iptal edildi yazıyor iptal edilen ürünü tekrardan gönderebilirler mi? Çünkü sipariş iptali için bahaneleri kalmadı 1 kişinin onaylandı ise herkesinki onaylanmak zorunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,611
Üyeler
167,688
Son üye
wizzy121
Top Bottom