Tamamdir beni şahit bile yazabilirsiniz size yardımcı olurum. Faturamda var. Merak etmeyinTHH ye kanıt olarak bunu da sunacağım
Tamamdir beni şahit bile yazabilirsiniz size yardımcı olurum. Faturamda var. Merak etmeyinTHH ye kanıt olarak bunu da sunacağım
Mükemmel hayırlı olsunBugün aradıklarında iptal etmek istemiyorum dedim. Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam.Mükemmel hayırlı olsun
Dostum bende havale seçerek satın aldım (hatta gece 3 te ilk bu indirim konusunu açan da bendim) iptal ettiklerini öğrenince ödemeyi yapmadım ama halen yapma hakkım var. Vatanla konuşmamı ekliyorum.Tamamdir beni şahit bile yazabilirsiniz size yardımcı olurum. Faturamda var. Merak etmeyin
açacagınız konu daki bilgileriniz kartı alanlar içn önem taşıyor hatta tüm forum için faydası olur bundan sonraki bu tür sorun ile karşılaştıgımızda sizin yaptıgınız gibi mevzuat bilgisi ile kazanan olacaktırTamamdir beni şahit bile yazabilirsiniz size yardımcı olurum. Faturamda var. Merak etmeyin
Hayırlı Olsun hocam keşke bende alsaydım adanada mağazadan teslim seçeneği vardıBana hayırlı olsun Allah sizin de yardımcıniz olsun
Cok fazla kibar konusmussunuzDostum bende havale seçerek satın aldım (hatta gece 3 te ilk bu indirim konusunu açan da bendim) iptal ettiklerini öğrenince ödemeyi yapmadım ama halen yapma hakkım var. Vatanla konuşmamı ekliyorum.
hocam bekliyoruz post açıp tecrübe ve bilgilerinizi yazmanızıPekala araba sürüyorum söylediklerimi anlaticam sizlerede konu acicam yeteri kadar şuku gelirse![]()
Haci yarın konuşmalarımı ve bildiklerimi yazicam.hocam bekliyoruz post açıp tecrübe ve bilgilerinizi yazmanızı![]()