normal duruyorArakdaşlar ikinci el 3080 almayı düşünüyorum furmark sonucunu aşağı bırakıyorum kart sahipleri kendi değerlerini paylaşırsa sevinirim.
youtube ve başka sitelerden baktığımda hocam 1080pde avg 148fps alanda var 232 alanda bu sonuç farkı neden anlamadım görseldekini internetten buldumnormal duruyor
kartta hem performance hem silent mod var performance modda olabilir.Overclock mu var? Güç değeri yüksek ve fan devri yüksek biraz. Sıcaklık güzel ama sesli çalışıp rahatsız edebilir.
youtube ve başka sitelerden baktığımda hocam 1080pde avg 148fps alanda var 232 alanda bu sonuç farkı neden anlamadım görseldekini internetten buldumAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kartta hem performance hem silent mod var performance modda olabilir.
Fan devri bu kartlarda genel olarak böyle olabilir mi hocam yoksa bir problem mi vardır kartta.Performans modu çektiği gücü arttıracağını sanmıyorum. Çekirdek hızını arttırır. Fotoğraftaki gibi olması lazım. %100.
Değerler güzel ama sadece fan devri yüksek.
Fan devri bu kartlarda genel olarak böyle olabilir mi hocam yoksa bir problem mi vardır kartta.
Hocam termal macun bakımı yapmış birde arkadaş. Aklımı kurcaladı bu devirler. Ne yapmamı önerirsiniz?Yine de 88 çok fazla. Sanmıyorum o kadar olacağını.
Hocam termal macun bakımı yapmış birde arkadaş. Aklımı kurcaladı bu devirler. Ne yapmamı önerirsiniz?
geçersiz test 15dk yapması gerekiyor 4dk da bir şey anlaşılmazArakdaşlar ikinci el 3080 almayı düşünüyorum furmark sonucunu aşağı bırakıyorum kart sahipleri kendi değerlerini paylaşırsa sevinirim.