ASUS TUF RTX 3080 İKİNCİ EL FURMARK SONUÇLARI

Akadir41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Arakdaşlar ikinci el 3080 almayı düşünüyorum furmark sonucunu aşağı bırakıyorum kart sahipleri kendi değerlerini paylaşırsa sevinirim.

Ekler

• IMG_9407.webp
    IMG_9407.webp
    80.8 KB · Hit: 36
Overclock mu var? Güç değeri yüksek ve fan devri yüksek biraz. Sıcaklık güzel ama sesli çalışıp rahatsız edebilir.

youtube ve başka sitelerden baktığımda hocam 1080pde avg 148fps alanda var 232 alanda bu sonuç farkı neden anlamadım görseldekini internetten buldum
1746202528980.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Overclock mu var? Güç değeri yüksek ve fan devri yüksek biraz. Sıcaklık güzel ama sesli çalışıp rahatsız edebilir.
kartta hem performance hem silent mod var performance modda olabilir.

youtube ve başka sitelerden baktığımda hocam 1080pde avg 148fps alanda var 232 alanda bu sonuç farkı neden anlamadım görseldekini internetten buldumAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartta hem performance hem silent mod var performance modda olabilir.

Performans modu çektiği gücü arttıracağını sanmıyorum. Çekirdek hızını arttırır. Fotoğraftaki gibi olması lazım. %100.

Değerler güzel ama sadece fan devri yüksek.

Performans modu çektiği gücü arttıracağını sanmıyorum. Çekirdek hızını arttırır. Fotoğraftaki gibi olması lazım. %100.

Değerler güzel ama sadece fan devri yüksek.
Fan devri bu kartlarda genel olarak böyle olabilir mi hocam yoksa bir problem mi vardır kartta.

Fan çok yüksek olmasına rağmen hotspot 85 fazla

Arakdaşlar ikinci el 3080 almayı düşünüyorum furmark sonucunu aşağı bırakıyorum kart sahipleri kendi değerlerini paylaşırsa sevinirim.
geçersiz test 15dk yapması gerekiyor 4dk da bir şey anlaşılmaz

Geri