thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,044
uv mi yaptınız neden 1500mhz de çalışıyordüşürürüm sıkıntı yok ama zaten 1500mhz de çalışıyor
uv mi yaptınız neden 1500mhz de çalışıyordüşürürüm sıkıntı yok ama zaten 1500mhz de çalışıyor
Virüs olabilir ? Crack var mıarkada hiçbirşey çalışmıyor
memory clock normalde çalıştığı hızdır core clock oyunlarda tam performansta çalıştığı hızdır benimde bu konuda aşırı bilgim yok iyi bilen birine sorabilirsiniz @kandes22 biliyordu sanırım
o hep öyleydi bu yeni olan bişey ve hep oluyormemory clock normalde çalıştığı hızdır core clock oyunlarda tam performansta çalıştığı hızdır benimde bu konuda aşırı bilgim yok iyi bilen birine sorabilirsiniz @kandes22 biliyordu sanırım
Post automatically merged:
emin olmamakla beraber söylüyorum core clock yazan yeri 1680-1700 civarına getirirseniz hallolur büyük ihtimalle
bilemiyorum kanka beni korkutma bende 5600xt sistem sipariş verdimaga yok yine girdim yine oluyor
o hep öyleydi bu yeni olan bişey ve hep oluyor
artık masaüstündede oluyor
bilemiyorum kanka beni korkutma bende 5600xt sistem sipariş verdimaga yok yine girdim yine oluyor
o hep öyleydi bu yeni olan bişey ve hep oluyor
artık masaüstündede oluyor
yapıcak bişi yok valla ben iadeye göndericem itopyayabilemiyorum kanka beni korkutma bende 5600xt sistem sipariş verdim
bilemiyorum kanka beni korkutma bende 5600xt sistem sipariş verdim
format deneyebilirsin inşallah benim başıma gelmez böyle bir olay çok korkuyorum
3 ay oldu alalıyapıcak bişi yok valla ben iadeye göndericem itopyaya
sendemi amd kullanıyosunhay amd.
sorun yok kanka bende . 5600XT'den memnunum ben daha bir sorun olmadıbilemiyorum kanka beni korkutma bende 5600xt sistem sipariş verdim
bilemiyorum kanka beni korkutma bende 5600xt sistem sipariş verdim
format deneyebilirsin inşallah benim başıma gelmez böyle bir olay çok korkuyorum
ne zamandır kullanıyorsun aşırı korkuyorum ben sistem alındığım için bozuk değilse iade de almıyorlarsorun yok kanka bende . 5600XT'den memnunum ben daha bir sorun olmadı
ne zamandır kullanıyorsun aşırı korkuyorum ben sistem alındığım için bozuk değilse iade de almıyorlarsorun yok kanka bende . 5600XT'den memnunum ben daha bir sorun olmadı
yok canım ne amd si allah kurtarsınyapıcak bişi yok valla ben iadeye göndericem itopyaya
3 ay oldu alalı
sendemi amd kullanıyosun
@kandes22 yardımın lazım sence ne yapmalıyım
acaba sistemin tamamını iade etsem nvidia mı alsamyok canım ne amd si allah kurtarsın![]()