Neler Yeni

Asus Tuf VG24VQ Monitör parıldama yapıyor.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Dün gece aldığım monitör bugün elime ulaşmıştı dp kablosu ile masaüstüne bağladım laptopa bağlayamadım. Bir el valorant girdim oyun yüklenme ekranında sağ köşelerde bir parıldama oluyor. Oyun esnasında renkler parlayıp sönüyor gibi hızlı bir hareket oluyor. Bunun nedeni nedir monitöre ne test yapabilirim ona göre yarın iade edeceğim. Benim aldığım model vg24vq ama gelen kolinin üzerinde vg24v yazıyor sadece onu da anlamadım. Hepsiburada'dan aldım satıcı da hepsiburada.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Aynı sorunu @Mert Özkaya 'da yaşamıştı. Bence iade edin rahatsız edici bir şey çünkü.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dün gece aldığım monitör bugün elime ulaşmıştı dp kablosu ile masaüstüne bağladım laptopa bağlayamadım. Bir el valorant girdim oyun yüklenme ekranında sağ köşelerde bir parıldama oluyor. Oyun esnasında renkler parlayıp sönüyor gibi hızlı bir hareket oluyor. Bunun nedeni nedir monitöre ne test yapabilirim ona göre yarın iade edeceğim. Benim aldığım model vg24vq ama gelen kolinin üzerinde vg24v yazıyor sadece onu da anlamadım. Hepsiburada'dan aldım satıcı da hepsiburada.
Kolinin üstündeki yazı normal monitör ayarlarından yapabilirsin parlama durumunu (aynı monitör var)

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu @Mert Özkaya 'da yaşamıştı. Bence iade edin rahatsız edici bir şey çünkü.
Yani evet gerçekten rahatsız edici ne ümitle almıştım indirimdeydi. Kabloları çıkar tak yaptım şuan yok gibi ama yine de tereddütteyim iade edeceğim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Yani evet gerçekten rahatsız edici ne ümitle almıştım indirimdeydi. Kabloları çıkar tak yaptım şuan yok gibi ama yine de tereddütteyim iade edeceğim.
Işık süzmesini öyle önleyemiyorsun bildiğim kadarıyla. Bence iade edip güvenilir bir yerden başka bir monitör al. AOC 24G2U öneririm incelememde mevcut.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben monitörün arkasından çözmüştüm
Tamam da dostum çok saçma değil mi bunun için ayar yapılıyor. Normalde böyle bir şey olmaması lazım. Ayar yaptıktan sonra düzelse daha sonra tekrarlamayacağı anlamına gelmiyor. İçime sinmedi hiç direk iade etmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Işık süzmesini öyle önleyemiyorsun bildiğim kadarıyla. Bence iade edip güvenilir bir yerden başka bir monitör al. AOC 24G2U öneririm incelememde mevcut.

Şuan elimdekini 1700'e almıştım onu da bütçeyi aşarak almıştım ama şuan uğradığım hüsranla 1600 civarını geçmeme kararı aldım başka öneriniz var mı?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Tamam da dostum çok saçma değil mi bunun için ayar yapılıyor. Normalde böyle bir şey olmaması lazım. Ayar yaptıktan sonra düzelse daha sonra tekrarlamayacağı anlamına gelmiyor. İçime sinmedi hiç direk iade etmeyi düşünüyorum.

Şuan elimdekini 1700'e almıştım onu da bütçeyi aşarak almıştım ama şuan uğradığım hüsranla 1600 civarını geçmeme kararı aldım başka öneriniz var mı?
Bunu önerebilirim o zaman.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
iade edin ayarlarla düzeleceğini düşünmüyorum

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Yok hocam uykuma mazur görün yanlış anlamışım kesinlikle iade edin itopyadan almanızı tavsiye ederim ordan aldım şuan gayet memnunum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
VG249Q kullanıyorum.
Bende de var aynı sorun fakat günlük kullanımda rahatsız etmiyor.
Siyah ekran geldiğinde ışık sızması bariz bir şekilde belli. İade etme gereksinimi duymadım, rahatsız oluyorsanız iade edin derim.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Yok hocam uykuma mazur görün yanlış anlamışım kesinlikle iade edin itopyadan almanızı tavsiye ederim ordan aldım şuan gayet memnunum
İtopyadan bedava verseler yine almam ben o firmayla baya bir sorun yaşadım beni yalancılıkla suçlayıp kanıt için video isteyen rezil bir yerden zorunda kalmadıkça alışveriş yapmayı düşünmüyorum,sağol yinede.
VG249Q kullanıyorum.
Bende de var aynı sorun fakat günlük kullanımda rahatsız etmiyor.
Siyah ekran geldiğinde ışık sızması bariz bir şekilde belli. İade etme gereksinimi duymadım, rahatsız oluyorsanız iade edin derim.
İade talebi oluşturdum perşembe günü hepsijet evden teslim alacak.

Laving

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Futbol - Bilgisayar
Instagram
lavingcc
Steam
LavingTheDev
Discord
Laving#1851
Bi kaç arkadaşım aynı sorunu yaşamıştı en iyisi iade etmek.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Top Bottom