Neler Yeni

Asus Tuf VG24VQ Monitör parıldama yapıyor.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Dün gece aldığım monitör bugün elime ulaşmıştı dp kablosu ile masaüstüne bağladım laptopa bağlayamadım. Bir el valorant girdim oyun yüklenme ekranında sağ köşelerde bir parıldama oluyor. Oyun esnasında renkler parlayıp sönüyor gibi hızlı bir hareket oluyor. Bunun nedeni nedir monitöre ne test yapabilirim ona göre yarın iade edeceğim. Benim aldığım model vg24vq ama gelen kolinin üzerinde vg24v yazıyor sadece onu da anlamadım. Hepsiburada'dan aldım satıcı da hepsiburada.

ÇÖZÜM: FreeSync kapatmak.

AÇIKLAMA: Panel sorunundan kaynaklanıyor. Bu panel FreeSync'i düzgün çalıştıramıyor. FreeSync sertifikalı diyorlar ama aslında sertifika verilmemesi lazım böyle panellere. Nasıl FreeSync var diyorlar anlamış degilim. FreeSync kapatıp kullanırsan sorun çözülecektir. FreeSync olmadan yapamam diyorsanız iade edin. Çünkü Bu pır pır etme sorununun tek çözümü FreeSync kapatmak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
ÇÖZÜM: FreeSync kapatmak.

AÇIKLAMA: Panel sorunundan kaynaklanıyor. Bu panel FreeSync'i düzgün çalıştıramıyor. Panelin FreeSync'i iyi çalıştırmadıgı için oluyor. FreeSync sertifikalı diyorlar ama aslında sertifika verilmemesi lazım böyle panellere. Nasıl FreeSync var diyorlar anlamış degilim. FreeSync kapatıp kullanırsan sorun çözülecektir. FreeSync olmadan yapamam diyorsanız iade edin. Çünkü Bu pır pır etme sorununun tek çözümü FreeSync kapatmak.
Freesync olmayınca da oyunda çok yırtılma oluyor özellikle fps oyunlarında. Beni rahatsız edebilecek bir durum o yüzden iade talebi oluşturdum. Teşekkürler. Artık IPS ve curved olmayan bir monitör bakacağım.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Freesync olmayınca da oyunda çok yırtılma oluyor özellikle fps oyunlarında. Beni rahatsız edebilecek bir durum o yüzden iade talebi oluşturdum. Teşekkürler. Artık IPS ve curved olmayan bir monitör bakacağım.

Online FPS oyunlarında FreeSync açarsan input lag artar.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İtopyadan bedava verseler yine almam ben o firmayla baya bir sorun yaşadım beni yalancılıkla suçlayıp kanıt için video isteyen rezil bir yerden zorunda kalmadıkça alışveriş yapmayı düşünmüyorum,sağol yinede.

İade talebi oluşturdum perşembe günü hepsijet evden teslim alacak.
Hocam açıkçası bana da işlemcinin yanında gelen oyunu vermediler
Piyasada adam akıllı firma yok gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Hocam açıkçası bana da işlemcinin yanında gelen oyunu vermediler
Piyasada adam akıllı firma yok gibi
Dostum benim bir değil iki değil 2019 da aldığım bilgisayarla itopya firmasıyla ne sıkıntılar yaşadım anlatsam bir daha alışveriş yapmazsın.

Top Bottom