wesy
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
oluyor yani değil mi
oluyor yani değil mi
kanka baştan deseydin keşkeÜrün aslında 0 TL. Sadece 2 3 ay 400 TL para bağlamanız gerekiyor. Paycell de pasajdan 250 TL alışverişe 50 TL iade yapıyor.
oluyor derken ne oluyor anlayamadımoluyor yani değil mi
kanka ben bunu siparis verdim de 350tlmi kesin geri alırım demi onu diyorumkanka baştan deseydin keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oluyor derken ne oluyor anlayamadım
alırsın asus daha öncede boyle şeyler yaptı diye biliyorum bide buyuk fırma bu kadar ınsana yalan söylerse buyuk olay olur ama hemen vermez dostumkanka ben bunu siparis verdim de 350tlmi kesin geri alırım demi onu diyorum
ne kadar sürede verir kialırsın asus daha öncede boyle şeyler yaptı diye biliyorum bide buyuk fırma bu kadar ınsana yalan söylerse buyuk olay olur ama hemen vermez dostum
bilmiyorum fakat tek bulduğum bilgi bune kadar sürede verir ki
Anında yapılması imkansız çünkü 15 gün içinde iade etme ihtimalin var 15 günü doldurmanı bekleyip sonrasında işlem sırasına alıyorlar.Geri ödeme anında yapılsa keşke
ben görememişim uyuyomAsus cashback linkinde satıcılarda turkcell pasajı ben mi göremiyorum
DoğruAnında yapılması imkansız çünkü 15 gün içinde iade etme ihtimalin var 15 günü doldurmanı bekleyip sonrasında işlem sırasına alıyorlar.
pasaj dedigin neresi hocam listede göremiyorum garaj mı yazmak istedin acaba?Ürün aslında 0 TL. Sadece 2 3 ay 400 TL para bağlamanız gerekiyor. Paycell de pasajdan 250 TL alışverişe 50 TL iade yapıyor.
Turkcell Pasaj. İlk mesajdaki linkteki yer.pasaj dedigin neresi hocam listede göremiyorum garaj mı yazmak istedin acaba?
Katılımcı Firmalar