Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,792
Turkcellpasaj dedigin neresi hocam listede göremiyorum garaj mı yazmak istedin acaba?
Katılımcı Firmalar
Turkcellpasaj dedigin neresi hocam listede göremiyorum garaj mı yazmak istedin acaba?
Katılımcı Firmalar
Ethernet bağlantısı takıntılı birisi olarak alınır mı ürünTurkcell
Bence mantıklı olmaz dürüm yersinEthernet bağlantısı takıntılı birisi olarak alınır mı ürünsırf indirim var diye almam mantıklı olur mu ?
50₺ye ne alabiliyoruz ki kullanmasam bile alırım ben bunu çerez parası artık yarın birgün lazım olur. Şuan ne mal alırsan al tlde kalmaktan iyidir.Ethernet bağlantısı takıntılı birisi olarak alınır mı ürünsırf indirim var diye almam mantıklı olur mu ?
gelirArkadaşlar ben bunu alıcamda son tarih 18 Temmuz bu o zamana kadar gelir değil mi? ona göre sipariş vericem.
evet usb girişine takıl kullanıcaksın.Hocam benim bir sorum olacak. Bilgisayarım masaüstü olduğu için wi-fi bulunmuyor. Wifi adaptör olarak kullanabilir miyim ?
amaç o zaten wifi olan niye alsınHocam benim bir sorum olacak. Bilgisayarım masaüstü olduğu için wi-fi bulunmuyor. Wifi adaptör olarak kullanabilir miyim ?
Wi-fi adaptörü mü yoksa menzil genişletici mi olduğundan emin olmak için bu soruyu sordum. Komik olan bir durum olduğunu düşünmüyorum, ek olarak dahili olan wifi sinyalini arttırmak için veya 5GHz bandı kullanmak isteyenler insanlar da alabilir.amaç o zaten wifi olan niye alsın![]()