❌İndirim Bitti! 💥ASUS USB AC-58 50TL KAÇIRMA 💥(CASHBACK NE ZAMAN GELİR)

https://paycell.com.tr/?page_id=31389 paycelldeki kampanya linki 250/50 veriyormuş 399a aldık 50 paycell verdi 350de asus bedavaya geliyor sanırım 1 tl karlı bile cıkıyoruz yanlıs hesaplamıyorsam :D
ekleme:bu kampanyayı paycell uygulamasında bulamıyorum ama internette var sanıyorum turkcellilere özel bir kampanya
  • Kampanyadan, 28.06.2022 – 02.08.2022 arasında hediye para hariç tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri Pasaj alışverişini Paycell Mobil Ödeme ile Turkcell faturasına yansıtarak ödeyen Turkcell bireysel faturalı ses müşterileri faydalanabilir.

Son düzenleme:
Ethernet bağlantısı takıntılı birisi olarak alınır mı ürün :) sırf indirim var diye almam mantıklı olur mu ?
50₺ye ne alabiliyoruz ki kullanmasam bile alırım ben bunu çerez parası artık yarın birgün lazım olur. Şuan ne mal alırsan al tlde kalmaktan iyidir.

Bu ürün wifi olmayan cihazları wifi'li mi yapıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Arkadaşlar ben bunu alıcamda son tarih 18 Temmuz bu o zamana kadar gelir değil mi? ona göre sipariş vericem.

Hocam benim bir sorum olacak. Bilgisayarım masaüstü olduğu için wi-fi bulunmuyor. Wifi adaptör olarak kullanabilir miyim ?

• Beğen
Reaksiyonlar: john
amaç o zaten wifi olan niye alsın :D
Wi-fi adaptörü mü yoksa menzil genişletici mi olduğundan emin olmak için bu soruyu sordum. Komik olan bir durum olduğunu düşünmüyorum, ek olarak dahili olan wifi sinyalini arttırmak için veya 5GHz bandı kullanmak isteyenler insanlar da alabilir. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri