Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Teşekkürler, banka da iade verecek, 30₺ maliyeti olacak. Gayet iyi.
hangi banka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben bu kampanyaya PSU ile katıldım daha önce şimdi tekrar bu ürün ile de katılabiliyor muyum?
sadece bir ürüne geri ödeme yapılıyor diye biliyorum geçen sene iki ürün almıştım sadece birine yapmışlardı

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Vakıfbank bankomat kart kampanyası.
Bu kampanya çok iyi gerçekten.

hangi banka

sadece bir ürüne geri ödeme yapılıyor diye biliyorum geçen sene iki ürün almıştım sadece birine yapmışlardı
Farklı kategoride tek bir ürüne yapılıyormuş. Bir arkadaş mail atmış o yönde cevap gelmiş. Yani bir adet ekran kartı bir adet ağ ürünü şeklinde.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Bu kampanya çok iyi gerçekten.

Farklı kategoride tek bir ürüne yapılıyormuş. Bir arkadaş mail atmış o yönde cevap gelmiş. Yani bir adet ekran kartı bir adet ağ ürünü şeklinde.
geçen sene bir adet kulaklık bir adet mouse almıştım gaming kategorisinde olduğu için mi geri ödeme yapmamışlardı anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ahmet eren
Arkadaşlar turkcellden aldıktan sonra fatura matura işini nasıl yapılıyor bilen biri anlatabilir mi?
Papara ile alıcam kaç gün sonra geri ödeme gelicek?
Asus mu geri ödeme yapıcak yoksa asus mu?
Birde usb 2.0 ile olur mu

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Lütfen allah rizasi için bi yardım edin bana en lazım olan şey nasıl alcam hiç bişey anlamadim

krammer

80+ Bronze
Lütfen allah rizasi için bi yardım edin bana en lazım olan şey nasıl alcam hiç bişey anlamadim
Sen şuan sadece ürünü satın al ürün eline geçince verdiğim linkteki siteden kayıt yapacaksın. Ürünün kutusundaki seri numarasını istiyor ve bir tane e fatura istiyor onu da zaten senin mailine atar ya da normal yazılı kağıt gelirse fotosunu çekip de yapabilirsin(monitörümü öyle yapmıştım) Banka ve iletişim bilgileri veriyorsun sonra 1 hafta içinde onaylandı mesajı geliyor 90 gün içinde de 350 lira geri ödeme yapacak banka kartına. Şuan önceliğin 400 verip ürünü almak ürün eline geçince ancak yapabilirsin bu dediklerimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ahmet eren
Sen şuan sadece ürünü satın al ürün eline geçince verdiğim linkteki siteden kayıt yapacaksın. Ürünün kutusundaki seri numarasını istiyor ve bir tane e fatura istiyor onu da zaten senin mailine atar ya da normal yazılı kağıt gelirse fotosunu çekip de yapabilirsin(monitörümü öyle yapmıştım) Banka ve iletişim bilgileri veriyorsun sonra 1 hafta içinde onaylandı mesajı geliyor 90 gün içinde de 350 lira geri ödeme yapacak banka kartına. Şuan önceliğin 400 verip ürünü almak ürün eline geçince ancak yapabilirsin bu dediklerimi

Teşekkürler hocam

krammer

80+ Bronze

r4NG3r

80+ Silver
arkadaşlar 18 yas alti cashback alabiliyor mu? katilim kosullarini okudum ancak oyle birsey goremedim.sadece kendine ait bir banka hesabina yatiralacaktir para diyor o konuda sıkıntı yok.birde ürünü baskasina ait kartla aldim sıkıntı olur mu?

krammer

80+ Bronze
arkadaşlar 18 yas alti cashback alabiliyor mu? katilim kosullarini okudum ancak oyle birsey goremedim.sadece kendine ait bir banka hesabina yatiralacaktir para diyor o konuda sıkıntı yok.birde ürünü baskasina ait kartla aldim sıkıntı olur mu?
18 yaş altı muhabbetini bilmiyorum ama ürünü aldığın kart önemsiz senden zaten kart bilgilerini ve o kartın uluslararası banka kodunu istiyor (BIC) faturadaki ve karttaki isim aynı olmalı mı bilmiyorum ama benimki aynıydı diye sorun yaşamadığım için emin değilim.

Top Bottom