Neler Yeni

ASUS VA panel monitör ışık sızması çok fazla değil mi ?

Işık sızması, garanti, panel teknolojisi.

• Garantilik

Oylar: 5 38.5%
  • Tüketici hakem heyeti

Oylar: 1 7.7%
  • Gayet normal.

Oylar: 2 15.4%
  • Üzücü.

Oylar: 5 38.5%

• Oy kullanan toplam üye
    13

Suineg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Gür
Bütçe
6000
1 ay önce almış olduğum ASUS (TUF Gaming VG27WQ1B) monitör genelde akşamları kullanıyorum ve siyah ekranı geçtim filmlerde bile köşelerden aşırı düzeyde belli olacak şekilde görünüyor. Oyunlarda da aynı şekilde.
ASUS servise yazdığımda iste gayet normal olduğu söylendi panel teknolojisi vs. kısaca bu kadar fazla olması normal değil ben böyle bir sorun olduğunu bilerek almıyorum sonuçta garantiye göndersem bile aynı şekilde bir monitör mü gönderirler bilmiyorum. Ve tüketici hakem heyeti bu durumda ne yapar? Şöyle fotoğrafları bırakayım sizde bir inceleyin isterseniz iyi forumlar dilerim. Bir tane fotoğrafı flashlı çekmeme rağmen nasılda belli olduğunu görüyorsunuz elimden geldiğince parlaklığı kendi gördüğüm gibi ayarladım kesinlikle kameranın abartısı değil videosu bile var youtube da kendim çektim atabilirim. Ayrıca komşuma yeni montiör aldık bunun neredeyse yarı fiyatı onda gram sızma yok ve canımı sıkıyor.

Ekler

• IMG_0333.JPG
    IMG_0333.JPG
    3.3 MB · Hit: 73
  • IMG_0334.JPG
    IMG_0334.JPG
    601.9 KB · Hit: 93
  • IMG_0335.JPG
    IMG_0335.JPG
    1.1 MB · Hit: 69
  • IMG_0336.JPG
    IMG_0336.JPG
    650 KB · Hit: 88
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
1 ay önce almış olduğum ASUS (TUF Gaming VG27WQ1B) monitör genelde akşamları kullanıyorum ve siyah ekranı geçtim filmlerde bile köşelerden aşırı düzeyde belli olacak şekilde görünüyor. Oyunlarda da aynı şekilde.
ASUS servise yazdığımda iste gayet normal olduğu söylendi panel teknolojisi vs. kısaca bu kadar fazla olması normal değil ben böyle bir sorun olduğunu bilerek almıyorum sonuçta garantiye göndersem bile aynı şekilde bir monitör mü gönderirler bilmiyorum. Ve tüketici hakem heyeti bu durumda ne yapar? Şöyle fotoğrafları bırakayım sizde bir inceleyin isterseniz iyi forumlar dilerim. Bir tane fotoğrafı flashlı çekmeme rağmen nasılda belli olduğunu görüyorsunuz elimden geldiğince parlaklığı kendi gördüğüm gibi ayarladım kesinlikle kameranın abartısı değil videosu bile var youtube da kendim çektim atabilirim. Ayrıca komşuma yeni montiör aldık bunun neredeyse yarı fiyatı onda gram sızma yok ve canımı sıkıyor.
çok sinir bozucu bi olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Aşırı canımı sıkıyor taksitle zar zor aldım dedim paraya kıyıyım asus alayım en azından akarı kokarı olmaz dedim :D Çok üzülüyorum.
Üzüldüm reis senin adına geçmiş olsun yapacak bişey yok saçma sapan işler

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Agaaa curved monitörlerde ne kadar çok böyle sorun var muhtemelen curv olduğu için bu sıkıntı var garanti durumuna bakılır bence değişim denebilir ama thh de bir sorun çıkartmaz 14 gün içinde cayma hakkinizi kullanmamıssinız sonucta

Eframes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Coşkun Güngör
Curved Va panellerin genel sorunu maalesef.sadece curvedden kaynaklı bile olabilir biraderimde 24 düz var fhd 0 sızma aynı marka va panel o da ..Ips2lerde nasıldır bilemem bende de 27 2k va panel var maalesef ışık sızması var

Suineg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Gür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Agaaa curved monitörlerde ne kadar çok böyle sorun var muhtemelen curv olduğu için bu sıkıntı var garanti durumuna bakılır bence değişim denebilir ama thh de bir sorun çıkartmaz 14 gün içinde cayma hakkinizi kullanmamıssinız sonucta
14 günü aştı zaten mağazadan satın aldım ama mağazanın ışında belli olmuyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Curved Va panellerin genel sorunu maalesef.sadece curvedden kaynaklı bile olabilir biraderimde 24 düz var fhd 0 sızma aynı marka va panel o da ..Ips2lerde nasıldır bilemem bende de 27 2k va panel var maalesef ışık sızması var
yani iade alsalar para verip ips monitörü alırım daha iyi düz curved bitirdin bizi be abicim ips glow en azından bu kadar batmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,541
Üyeler
164,693
Son üye
silentyavrum
Top Bottom