Asus vg249q 1 ms hakkında

Dostum sen 10ms altı ha 6 olmuş ha 1 olmuş hissedemiyorsun ayrıca 1ms yaparsan parlaklığın düşecektir. 4ms ve 1ms farkını asla anlayamazsın asla ama asla insan gözü bunu anlayamaz.
hocam niye bu millet o zaman 10ms monitör almiyo 1000tl ya 144hz 10ms alsin herkes niye 2 3k verip 1ms aliyorlar

Dostum sen 10ms altı ha 6 olmuş ha 1 olmuş hissedemiyorsun ayrıca 1ms yaparsan parlaklığın düşecektir. 4ms ve 1ms farkını asla anlayamazsın asla ama asla insan gözü bunu anlayamaz.
Ms olayı zaten Ghosting. Erken görme değil yani 4ms fazla değil ghosting olmaz.

hocam niye bu millet o zaman 10ms monitör almiyo 1000tl ya 144hz 10ms alsin herkes niye 2 3k verip 1ms aliyorlar
Çünkü insanlar senin gibi düşünüyor hatta düşünmediği için almıyor :d? Zaten 10ms monitör de yok. Düşünmezsen zaten böyle 1ms takıntın olur.

fazla değil ama azda değil
Bak dostum senden sadece 4ms lik bir video bulup açmanı, sonra da o gördüğün şeyi söylemeye çalışmanı istiyorum. Bu ms olayı önemli değil. Laptoplarda hayvan gibi ms var ama ghosting yok. 4ms çok az.

Bak dostum senden sadece 4ms lik bir video bulup açmanı, sonra da o gördüğün şeyi söylemeye çalışmanı istiyorum. Bu ms olayı önemli değil. Laptoplarda hayvan gibi ms var ama ghosting yok. 4ms çok az.
izlicem

1ms takıntın varsa pencere kenarlı dandirik tn panellere bakabilirsin. E-sporcular bile artık IPS panele geçiyor

1ms takıntın varsa pencere kenarlı dandirik tn panellere bakabilirsin. E-sporcular bile artık IPS panele geçiyor
onlar 1ms geçiyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farkediyormus aga

Ekler

• Screenshot_20200721-230630_YouTube.jpg
    Screenshot_20200721-230630_YouTube.jpg
    560.8 KB · Hit: 69
Son düzenleme:
Yorumları okudumda milyar kere tövbe. :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,438