Asus VG27AQL5a VS VG27AQ5A

oh valla ne güzel öyle bütçeyi arttır demesi :D madem destek çıkta konu sahibi oled monitör alsın
Hocam deneyimlerimi söylüyorum bu bütcedeki monitörler hep sorunlu olmasa bile ilk seneden çıkıyor

Yok hocam kasayı topladım 2 aydır bekliyom pişman oldum aldığıma piyasada monitör yok
gigabyte ın yeni bir modeli vardı ona bir bak istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampage alırsan attan inip eşeğe binmiş gibi olursun lenovo ne kadar iyi bilemem. malzeme kalitesi bakımından asustan daha iyi olacaklarını sanmam ikisininde

Şu vatandaki asusları alsamda bitse şu rezillik diyede düşünüyorum, bir yanımda o paraya 210hz gelmez diyor, bir yanımda 460nit parlaklık 1500:1 10 bir diyor.

rampage alırsan attan inip eşeğe binmiş gibi olursun lenovo ne kadar iyi bilemem. malzeme kalitesi bakımından asustan daha iyi olacaklarını sanmam ikisininde
Lenevo 250nit parlaklık veriyor 1100:1 kontrast oranı var, birde 4 5 lenevo monitör kullanıp iade eden birisi olarak lenevo monitör işini yapamıyorum diyorum.

Şu vatandaki asusları alsamda bitse şu rezillik diyede düşünüyorum, bir yanımda o paraya 210hz gelmez diyor, bir yanımda 460nit parlaklık 1500:1 10 bir diyor.

Lenevo 250nit parlaklık veriyor 1100:1 kontrast oranı var, birde 4 5 lenevo monitör kullanıp iade eden birisi olarak lenevo monitör işini yapamıyorum diyorum.
10 bit vs günlük kullanımda bence çok da önemli değil. zaten hdr falan açmak istersen 8 bite çekmen gerekiyor

vg27aql5a olanını ben aralıktan beri kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı bende cw olsun başka bi konu olsun. sadece benim hatam vatan online dan aldım ben 2 adet sıkışmış/ölü pixel çıktı mağazadan bakarak alsaydım daha iyi olurdu ama ben aldıktan sonra aşırı zamlandı (ben 10.180tl ye aldım) bende kalsın böyle dedim mecbur garantiye gönderecektim ama 20 gün beklemek istemedim servis sürecini ilerde boşluk olan bir zamanımda göndermeyi düşünüyorum ama

renk olarakta biraz dahda kötülerdir büyük ihtimalle fakat benim geçmemdeki asıl sebep yenileme hızları olur

vg27aql5a olanını ben aralıktan beri kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı bende cw olsun başka bi konu olsun. sadece benim hatam vatan online dan aldım ben 2 adet sıkışmış/ölü pixel çıktı mağazadan bakarak alsaydım daha iyi olurdu ama ben aldıktan sonra aşırı zamlandı bende kalsın böyle dedim mecbur garantiye gönderecektim ama 20 gün beklemek istemedim servis sürecini ilerde boşluk olan bir zamanımda göndermeyi düşünüyorum ama
11500tl olanı almayı düşünüyorum hocam şimdi mağazadan bakıp evimin dibinde.

10 bit vs günlük kullanımda bence çok da önemli değil. zaten hdr falan açmak istersen 8 bite çekmen gerekiyor
yanlışın var hocam bu konuyu seninle başka bir konu da konnuşmuştuk hdr bende 10 bit olarak açılıyor sende sorun vardı

yanlışın var hocam bu konuyu seninle başka bir konu da konnuşmuştuk hdr bende 10 bit olarak açılıyor sende sorun vardı
olabilir ben hatırlamıyorum. ekran kartı modelinden mi kaynaklanıyor benim kart düşük çünkü biraz yada amdye özel mi

11500tl olanı almayı düşünüyorum hocam şimdi mağazadan bakıp evimin dibinde.
hz senin için çok önemli değilse al geç. garantisini de uzat kafan rahat olur enazından. yoksa işin içinden çıkamayacaksın gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,864
Üyeler
190,459
Son üye
osaymın
Geri