ProCoup
80+ Bronze
Hocam nesile göre kıyaslayamazsınız batarya mAh değeri ve işlemci wattı önemlii5 13.nesil laptopda yine 144 hz 4 saat kullanımda şarjım hala %24 dü
Hocam nesile göre kıyaslayamazsınız batarya mAh değeri ve işlemci wattı önemlii5 13.nesil laptopda yine 144 hz 4 saat kullanımda şarjım hala %24 dü
LOQ'larda o civarda ağırlıkları. Maksimum 2.50 KG falandır.Hocam asus tuf a16 hakkında ne düşünüyorsunuz
2.1kg cihaz yine okey benim için
onda dahili ekran karti yok bataryasi eger onemliyse cok sorun cikarir arkadasim almisti onuBu fiyata 4060 li Lenovo loq var diye biliyorum
ASUS S5506MA-MA015W Vivobook S15/Core Ultra i5 125H/16GB RAM/512GB SSD/15.6" OLED/W11 Laptop Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS S5506MA-MA015W Vivobook S15/Core Ultra i5 125H/16GB RAM/512GB SSD/15.6" OLED/W11 Laptop Siyah fiyatı ve özelliklerini incewww.mediamarkt.com.tr
Şu cihazı almayı düşünüyorum sizce alınır mı yoksa bu bütçede daha iyi ultrabooklar var mıdır
Bunda da yok benim attığımda ama 100srgb 16:10 ekran ve amd ekran kartı içine çekiyor beni amd ekran kartlarının optimizasyonu daha iyi güç bakımından bataryayı 3 saat dayandırıyor galibaonda dahili ekran karti yok bataryasi eger onemliyse cok sorun cikarir arkadasim almisti onu
60k ne hocam çok uçtunuz
Bunun yerine 38k ya acer swift go alırım 8k ya değmez bence45.500'e çıkabilirseniz bunu öneririm, (sayfanın altında 1.500 TL'lik kuponu al diyerek hesabınıza tanımlayabilirsiniz)
Ürünün yanında HUAWEI FreeBuds 4E ve ek 1 yıl garanti hediye olarak geliyor.MateBook 14 2024 Ultra 7-155H / Ultra 5-125H 16GB RAM Description:
HUAWEI MateBook 14 2024 laptop, ultra yüksek performanslı Intel Core Ultra işlemci teknolojisi, ince ve şık tasarımı ve 2.8K OLED dokunmatik ekranıyla üretkenliğinizi zirveye taşır. Şimdi satın alın!consumer.huawei.com
Depolama 1 TB,
Ram 16 GB,
İşlemci Ultra 7 155H,
Ekran Dokunmatik ve OLED panel.
Tercih meselesi,Bunun yerine 38k ya acer swift go alırım 8k ya değmez bence
Acer Swift Go Oled Evo Core Ultra 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Acer Swift Go modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Swift Go Oled Evo Core Ultra 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Acer Swift Go modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bunda dahili ekran karti varBunda da yok benim attığımda ama 100srgb 16:10 ekran ve amd ekran kartı içine çekiyor beni amd ekran kartlarının optimizasyonu daha iyi güç bakımından bataryayı 3 saat dayandırıyor galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
60k ne hocam çok uçtunuz
ben arkadaş işlemci modeli söylediği için öyle bir karşılaştırma yaptımHocam nesile göre kıyaslayamazsınız batarya mAh değeri ve işlemci wattı önemli