Asus VS Msı Ekran Kartı

-VS-
FİYATLAR ÖNEMLİ DEĞİL
Hangisi daha iyidir aynı fiyatta olarak?
(Bu arada Asus olan soğutması yenilenmiş.)
Evo tazmıyor ama.

Arkadaş gaming x alsın kafasını karıştırma parası olan tuf almaz zaten tuf ekonomik seviye bir kart yokkun iyisi
Hayır arkadaş tuf serisi berbat diyor fakat evo modelini görmemiş herhalde ben gaming x ile karşılaştırmadım ki tuf serisine dediği için öyle dedim. Abdullah abi boşuna mı azarladı da düzelttiler tuf serisini eski tuftan bahsetmiyorum ki ben. Evo modeli ısınmıyor mesela fakat ondan da bahsetmiyor arkadaş.

-VS-
FİYATLAR ÖNEMLİ DEĞİL
Hangisi daha iyidir aynı fiyatta olarak?
(Bu arada Asus olan soğutması yenilenmiş.)
Gaming X

Evo yazmaz o modellerde ama sonunda "super" yazan kartlar sorunsuz alinabilir. Byarada bu ikisinden msi net. Bütçe varsa 5600XT'de alabilirsiniz.
Kimse anlamıyor ki gaming x varken tabi almam fakat tuf serisi kötü diyor ne alakası var evo modeli çıktı zaten 60 derece çalışan karta neden kötü diyesin (yazılım sorunları dışında)

Kimse anlamıyor ki gaming x varken tabi almam fakat tuf serisi kötü diyor ne alakası var evo modeli çıktı zaten 60 derece çalışan karta neden kötü diyesin (yazılım sorunları dışında)
Tuf modellerinde gtx16xx super ve rtx20xx super(gerçi tufun oyle modeli yok)modelleri sorunsuz. Bir de sonunda evo olanlar sorunsuz.

Geri