- Reaksiyon skoru
- 528
rog strix mi yoksa tuf fln mı ?Ben bilgisayarcıma Msı 1660super gaming x dedim. Elimizde yok dediler ve Asus verdiler. O kadar yüksek fark var mıdır?
rog strix mi yoksa tuf fln mı ?Ben bilgisayarcıma Msı 1660super gaming x dedim. Elimizde yok dediler ve Asus verdiler. O kadar yüksek fark var mıdır?
Tufrog strix mi yoksa tuf fln mı ?
Eskiden SaberTooth vardı onlar iyiydi.Tuf serisi anakart hariç hiç bir şey kasamın içine sokmam Tuf serisi baş belası asusun adını kirletiyor tuf
o da alınır aralarında o kadar fark yok
TANK gibiydi o kartlarEskiden SaberTooth vardı onlar iyiydi.
Anladım Teşekkür Ederimo da alınır aralarında o kadar fark yok
60'ı geçmeyen 5600xt den mi bahsediyorsunTuf serisi anakart hariç hiç bir şey kasamın içine sokmam Tuf serisi baş belası asusun adını kirletiyor tuf
x58 Sabertooth <3Eskiden SaberTooth vardı onlar iyiydi.
Orda ''ben sokmam'' dedim sen sokabilirsin kardeşim. Sorunlu bir kart olduğunu sende biliyorsun herkes biliyor sende ısınma problemi olmaması alacak arkadaşta olmayacağı anlamına gelmiyor. Almışsın hevesini kırmak istemiyorum güle güle kullan.60'ı geçmeyen 5600xt den mi bahsediyorsun![]()
Sorunlu kart derken neresi anlamadım? Driverdan bahsediyorsan saçmalamış olursun.Orda ''ben sokmam'' dedim sen sokabilirsin kardeşim. Sorunlu bir kart olduğunu sende biliyorsun herkes biliyor sende ısınma problemi olmaması alacak arkadaşta olmayacağı anlamına gelmiyor. Almışsın hevesini kırmak istemiyorum güle güle kullan.
Gaming x yerine Tufu mu savunuyon kankaSorunlu kart derken neresi anlamadım? Driverdan bahsediyorsan saçmalamış olursun.
Alakası yok dediğimizi oku baştan anlarsınGaming x yerine Tufu mu savunuyon kanka![]()