Neler Yeni

Asus VS Msı Ekran Kartı

sws9912

80+ Silver
Tuf modellerinde gtx16xx super ve rtx20xx super(gerçi tufun oyle modeli yok)modelleri sorunsuz. Bir de sonunda evo olanlar sorunsuz.
Kimse anlamıyor işte kardeş tuf serisi berbatmışmış diyor yarım saatir başka dediği şey yok ki

sws9912

80+ Silver
Saphire nitro gamingx rog neden katmıyım aynı model kart ikisininde chip seti aynı
Sapphire stock haliyle daha sıcak çalışıyor tufdan abdullah abinin videosunu izlemedin mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuf ile gaming serisi karşılaştırmaya gerek yok belli hocam kimin daha iyi olduğu tasarım açısından vs. gerek yok tartışmaya.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sapphire stock haliyle daha sıcak çalışıyor tufdan abdullah abinin videosunu izlemedin mi
Onun sebebi var. Tuf 5600XT stokta fan hızını 1800rpm, sapphire pulse ise stokta 850rpm. Fan hızlarını 1600rpm yapınca Sapphire daha soğuk ve daha sessiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Hacı Hüsram

Tuf ile gaming x serisi karşılaştırmaya gerek yok belli hocam kimin daha iyi olduğu tasarım açısından vs. gerek yok tartışmaya.
Kanka adamın konusunu hiç ettin tamam tuf evo en iyisi senin pc harika wohooo

sws9912

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Onun sebebi var. Tuf 5600XT stokta fan hızını 1800rpm, sapphire pulse ise stokta 850rpm. Fan hızlarını 1600rpm yapınca Sapphire daha soğuk ve daha sessiz.
Sormuştum zaten birisine UV ile de düzelir demişlerdi bana.

Kanka adamın konusunu hiç ettin tamam tuf evo en iyisi senin PC harika wohooo
Ben burda tuf ile gaming x karşılaştırmıyorum sen beni nerenle dinliyorsun ya tuf ile tufı karşılaştırıyorum ne kıt kafalısın

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram