Kimse anlamıyor işte kardeş tuf serisi berbatmışmış diyor yarım saatir başka dediği şey yok kiTuf modellerinde gtx16xx super ve rtx20xx super(gerçi tufun oyle modeli yok)modelleri sorunsuz. Bir de sonunda evo olanlar sorunsuz.
Kimse anlamıyor işte kardeş tuf serisi berbatmışmış diyor yarım saatir başka dediği şey yok kiTuf modellerinde gtx16xx super ve rtx20xx super(gerçi tufun oyle modeli yok)modelleri sorunsuz. Bir de sonunda evo olanlar sorunsuz.
Buarada gaming x varken alınmaz tuf. Yani fiyatları yakinsa alınmaz.Kimse anlamıyor ki gaming x varken tabi almam fakat tuf serisi kötü diyor ne alakası var evo modeli çıktı zaten 60 derece çalışan karta neden kötü diyesin (yazılım sorunları dışında)
Saphire nitro gamingx rog neden katmıyım aynı model kart ikisininde chip seti aynıHangi kartla mesela stock haliyle windforce mu çalışıyor serince rog strix gaming x katma onlar en üst seviye zaten
Bende ondan bahsediyorum fakat benim gaming x ile karşılaştırdığımı sanıyor.Buarada gaming x varken alınmaz tuf. Yani fiyatları yakinsa alınmaz.
Tufun dedigim versiyonları iyi ama gaming x ile fiyat farkı azsa gaming x secilmeli. Yada bütçe 2500tl ise 5600XT alınmalı.Kimse anlamıyor işte kardeş tuf serisi berbatmışmış diyor yarım saatir başka dediği şey yok ki
Sapphire stock haliyle daha sıcak çalışıyor tufdan abdullah abinin videosunu izlemedin miSaphire nitro gamingx rog neden katmıyım aynı model kart ikisininde chip seti aynı
Onun sebebi var. Tuf 5600XT stokta fan hızını 1800rpm, sapphire pulse ise stokta 850rpm. Fan hızlarını 1600rpm yapınca Sapphire daha soğuk ve daha sessiz.Sapphire stock haliyle daha sıcak çalışıyor tufdan abdullah abinin videosunu izlemedin mi
Kanka adamın konusunu hiç ettin tamam tuf evo en iyisi senin pc harika wohoooSapphire stock haliyle daha sıcak çalışıyor tufdan abdullah abinin videosunu izlemedin mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuf ile gaming x serisi karşılaştırmaya gerek yok belli hocam kimin daha iyi olduğu tasarım açısından vs. gerek yok tartışmaya.
Sormuştum zaten birisine UV ile de düzelir demişlerdi bana.Onun sebebi var. Tuf 5600XT stokta fan hızını 1800rpm, sapphire pulse ise stokta 850rpm. Fan hızlarını 1600rpm yapınca Sapphire daha soğuk ve daha sessiz.
Ben burda tuf ile gaming x karşılaştırmıyorum sen beni nerenle dinliyorsun ya tuf ile tufı karşılaştırıyorum ne kıt kafalısınKanka adamın konusunu hiç ettin tamam tuf evo en iyisi senin PC harika wohooo
He Abdullah hacıgül asus ceosu.Ne alakası var evo serisi boşuna mı yapıldı @Abdullah Hacıgül boşuna mı eleştirdi de evo modelini çıkarttılar.