Enver Takcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 150000
Asus a15 4060 olan modelini kullanıyorum. Ekran kalitesi hoşuma gitmiyor bu yüzden değiştirmek istiyorum. Bu iki seçenek arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?
Asus a15 4060 olan modelini kullanıyorum. Ekran kalitesi hoşuma gitmiyor bu yüzden değiştirmek istiyorum. Bu iki seçenek arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?
Assasin creed shadow, God Of War benzeri oyunlar oynuyorum.
oled ekran için aradaki ekrank kartı, tdp farkına değer mi?Ekran kalitesini beğenmediğiniz için A15'inizi değiştireceğinizi söylemişsiniz. Eğer ekran kalitesi önceliğiniz ise Zephyrus'un ekranı Strix'in aksine OLED. onu tercih edebilirsiniz.
İhtiyaç ve beklentinize bağlı. Bence FPS'den biraz verip renk kalitesi almak hiç fena olmayan bir takas.oled ekran için aradaki ekrank kartı, tdp farkına değer mi?
Şöyle diyim G16 klasik bir oyuncu bilgisayarı. Her şeyi en iyi şekilde yapar ama oyun segmentine odaklıdır kalındır ağırdır seslidir bol ışıklıdır vs. Zephyrus serisi daha iş odaklıdır, kolay taşınabilirlik kaliteli ekran uzun pil ömrü ince ve hafif tasarım kaliteli kasa gibi şeylere odaklanır ve bunları iyi bir performans ile birleştirir.Asus a15 4060 olan modelini kullanıyorum. Ekran kalitesi hoşuma gitmiyor bu yüzden değiştirmek istiyorum. Bu iki seçenek arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?
Benim de zephyrus serisi çok hoşuma gidiyor fakat aradaki performans farkı aklımı karıştırdı biraz. Bir de wasd tuşları biraz daha sağda kalıyor alışmam lazım.Şöyle diyim G16 klasik bir oyuncu bilgisayarı. Her şeyi en iyi şekilde yapar ama oyun segmentine odaklıdır kalındır ağırdır seslidir bol ışıklıdır vs. Zephyrus serisi daha iş odaklıdır, kolay taşınabilirlik kaliteli ekran uzun pil ömrü ince ve hafif tasarım kaliteli kasa gibi şeylere odaklanır ve bunları iyi bir performans ile birleştirir.
Hangisini tercih edeceğin tamamen senin ne beklediğine bağlı, performans istiyorsan G16 fark atar mobil bir cihaz istiyorsan bu sefer Zephyrus fark atar. Ben şahsi olarak Zephyrus serisini aşırı beğeniyorum o ayrı![]()
Yani cihazın sunduklarına ne kadar ihtiyacın var o önemli orada. Ben laptop çantada çok biryerlere gidiyorum mesela o yüzden ağır kalın cihazı performansı ne olursa olsun almam. Yoksa performans olarak arada devasa denebilecek bir fark var, sadece G16 da RAM düşük o fiyatta bir cihaza komik kalmış (tabi sonradan yükselebilir ama olsun)Benim de zephyrus serisi çok hoşuma gidiyor fakat aradaki performans farkı aklımı karıştırdı biraz. Bir de wasd tuşları biraz daha sağda kalıyor alışmam lazım.