Neler Yeni

ATACK SHARK X3 TAKILMA SORUNU

Mesutgs05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mesut
merhabalar atack shark 3 mouse aldım oynarken ufak takılmalar oluyor caps gibi bir problemi varmıs diye duydum ama caps açık olsun olmasın veya capsa basıyım veya basmıyım aynı şey bir bilgisi olan var mı acaba

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
merhabalar atack shark 3 mouse aldım oynarken ufak takılmalar oluyor caps gibi bir problemi varmıs diye duydum ama caps açık olsun olmasın veya capsa basıyım veya basmıyım aynı şey bir bilgisi olan var mı acaba
Bilgim yok ama amazondan aldıysan direkt desteğe yaz. İlgilenirler.

Mesutgs05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mesut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.0 usb ye takınca sorunumu çözdüm fakat mouse 2.4G kablosuz destekliyor 2.0 usb ye takınca 2.4g yi kullana bilir miyim acaba ?

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
2.0 usb ye takınca sorunumu çözdüm fakat mouse 2.4G kablosuz destekliyor 2.0 usb ye takınca 2.4g yi kullana bilir miyim acaba ?
2 4g olayi kablosuzken olmuyor mu 2.0 kullandigindada usb modülü olarak kullaniyorsun diye dusunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 4g olayi kablosuzken olmuyor mu 2.0 kullandigindada usb modülü olarak kullaniyorsun diye dusunuyorum.
Guncelleme veya driver gibi birseyi var mi ? Firmware guncellemeside olabilir mesela benim mouseninde sorunlari varmis onceden sanirim firmware guncellemesi yuklenince cozulmus

Mesutgs05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mesut
başka bir driver yükledim sorunum çözüldü bu arada mousenin wirlees adabdörünü usb kaça takmalıyım ?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete

Mesutgs05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mesut
Bence yinede iade et kötü bir mouse kronik sorunu var gecikmesi bayağı var işlemcisi ve malzeme kalitesi rezalet bunu al daha iyi işlemcisi güzel gecikmesi yok skatezleri daha iyi malzeme kalitesi süper https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-ultra-hafif-wireless-gaming-mouse-beya
şuanlık memnunum hiçbir sıkıntım yok güncelleme ile sorunum çözüldü zaaten bu tür mouseler birbirinin yandan yemişi oluyor tek bir sorum var usb nin wirlees adapdörünü usb 2.0 a taksam performans kaybı yaşar mıyım

cerbito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gustaf
dayim benim de bugun elime geldi mouse actigimdan beri takılmalar var ve kasa hemen dibimde masanin arada mesafe yok hani oyunda windowsta takılıyor nasıl çözdün yardım eder misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom