Neler Yeni

Atatürk'e atfen 'zalim ve kafir' dendi

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Atatürk'e saygı duymayanında,sevmeyeninde,söveninde,kötü söz edeninde allah binbir türlü belasını versin.
Katılmıyorum hocam. Saygı duymak neyse de, kimse kimseyi sevmek zorunda olmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok çok büyüksün ya lise 2'li arkadaş atıyorsun tutuyorsun hani?

Bu arada 3'deki yazım kurallarını da iyi ezberlemen gerek. Allah'ım gibi.
Bana cevap verecek misin? Mesajımın neresinden Atatürk düşmanlığını çıkardın?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bana cevap verecek misin? Mesajımın neresinden Atatürk düşmanlığını çıkardın?
Site çok güvenilirmiş. Sadece bunun için açılan bir siteden ne bekliyoruz?
Ülkede kadın cinayetleri arttı diyorlar, akpli bir vekil her yerde var diyor, cidden acınası haldeyiz.
İktidar fanlarının bunun için konu açması ayrı ironik zaten.
Sen buna cevap verene kadar hayır. Kaç gündür kaçıyorsun zaten.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam, bu konuda yorum yaparsam hapse giderim. Ne dememi istiyorsun ki? Ayasofya Cami'ni müze yapmak yanlış bir hareketti. Meclisteki muhalefet olmasa, Sultan Ahmet Cami'yi de, resim galerisi yapacaklardı. Bunlara kalkıştı diye, o dönemin siyasetçilerini övmem mi gerekiyor? Atatürk yaşarken, İstiklâl Marşını bile değiştirmek istediler. Sebebi de, içinde birçok dinî mesaj barındırmasıydı. Bunun yarışması yapıldı. Necip Fazıl Kısakürek, Büyük Doğu Marşını yazdı. Bu marş, İstiklâl Marşından daha fazla dinî mesajlar barındırınca, geri adım attılar. Aynı sene Atatürk vefat etmişti, bunla ilgilenebilecek bir durum yoktu zaten.
Şurayı okuyan mantıklı bir zihin anlar zaten Atatürk düşmanı olduğunuzu.
Atatürk'ün yaptıklarından hiç söz ederken göremiyorum sizi, acaba neden? :unsure:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Şurayı okuyan mantıklı bir zihin anlar zaten Atatürk düşmanı olduğunuzu.
Atatürk'ün yaptıklarından hiç söz ederken göremiyorum sizi, acaba neden? :unsure:
Yoo, görüyorsunuz. Vecihi Hürkuş'a Atatürk'ün destek vermesine rağmen, bürokratların engel olduğunu kaç kez yazdım.

Ciddiyim, mesajımın neresinde düşmanlık var? "Şu cümlen, düşmanlığını gösteriyor." şeklinde bir durum gösterebilir misin?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Ezanı ve namazı yasaklayan insanları (artık kim ise onlar) savunman mükemmel bir şeymiş.
Ezan ve namazı yasaklamak? Atatürk sadece ezanı ve kuran okumayı türkçe yaptı oda halk okuduğundan, duyduğundan bir şey anlasın okumak için okumasın diye

Top Bottom