Neler Yeni

!Ateistler Toplanın!

adar-cmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Adar
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Amerikan kolluk kuvvetleri.
Kısacası
bu videoyu izle bütün din saçmalıklarından kurtulursun ve ferahlarsın.
2. Söylediğin zaten haram .
Haram olduğunu açık açık anlatan ayet varsa atabilir misin ?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım

MENGELE88

80+ Bronze
Bence çok yanlış düşünüyorsun.
Bu benim düşüncem değil İslamda ve diğer semitik dinlerde bu belirtilmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoktan var oldu diye biliyorum hocam
Yoktan var oldu dersen ateist yada deist olman gerekir çünkü dindar biri "yoktan var oldu" diyemez herşeyin bir yaratıcısı olması gerekir onlara göre, paradox'da burda başlar

Son düzenleme:

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Bu benim düşüncem değil İslamda ve diğer semitik dinlerde bu belirtilmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoktan var oldu dersen ateist yada deist olman gerekir çünkü dindar biri "yoktan var oldu" diyemez herşeyin bir yaratıcısı olması gerekir onlara göre paradox'da burda başlar
Her şeyin bir yaratıcısı mı olur? hocam bi elinizi yüzünüzü yıkayın isterseniz. Allah birdir ve tekdir her şeyin en başıdır ve sonudur. Allah tek yaratıcıdır. Yaratmakda Allaha mahsustur. Ben müslüman değilim ateist de değilim. Binevi araftayım (ortadayım).

MENGELE88

80+ Bronze
Her şeyin bir yaratıcısı mı olur? hocam bi elinizi yüzünüzü yıkayın isterseniz. Allah birdir ve tekdir her şeyin en başıdır ve sonudur. Allah tek yaratıcıdır. Yaratmakda Allaha mahsustur. Ben müslüman değilim ateist de değilim. Binevi araftayım (ortadayım).
Kuranın boş yaptığı yerlerden birtanesi milleti ikna etmek için öyle demesi lazım tabi.
Judaizmde hristiyanlıkda kendi tanrılarının tek yaratıcı olduğunu söylüyor onlara rekabet açısından öyle diyor.

Konu dindarların savunmasıydı hep örnek verirler saati bile yaratan biri varsa dünyayı yaratan biriside olması gerekir dünya yoktan varolmuş olamaz diye.
Bu mantıkla bedevi tanrısı Allahı yaratan biriside olması gerekir

Son düzenleme:

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Hocam bir yaratıcının yaratıcı var ise o yaratıcıyı kim yaratmıştır? :) bu böyle sürer gider o zaman. Sizin teoriniz bana mantıklı gelmedi. Açıklayabilir misiniz?

Mert288

80+
1625469337610.png

biri tatlı su biri tuzlu su ve 2 side birbirleri ile karışmıyor

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Allah neden bana düşerken yardım etmiyor diye soran bir ateist arkadaşım var, bence bu soruyu cevaplamak kolay ama anlamıyor birde sen cevaplarmısın :D

Bence cevap : Allah seni yaratmış ve cehennememi cennetemi gideceksin onu kendi iradenle seçeeceksin ve ona göre yaşayacaksın, Allah bize karışmıyor çünkü biz bir testteyiz, inanan cennete inanmayan cehenneme YALLLAAA.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Tanrı varsa tanrıyı kim yarattı?
Allah Kuran'da buna bizim aklımızın yetemeyeceği gibi bir şey söylemişti bazı şeylere bizim aklımız yetmiyor yani çok süşünğrsen delirme seviyesine gelebilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,295
Üyeler
168,430
Son üye
bebur
Top Bottom