Neler Yeni

!Ateistler Toplanın!

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ateistler aklınızda olan bütün soruları sorun tanrının olmadığını bana kanıtlamaya çalışın
Ve Haşa kuranda ve islam dininde hata olduğunu düşündüğünüz kısımları yazın yarın hepsini babama sorucam ve soruları cevaplıycak kendisi kuranı çok fazla kez hatim etmiş ve hala da hatim eden birisi bilgisine güveniyorum kendi aramızda tartışma değil de sadece soru odaklı olsun not alıp yarın akşam hepsini sorup cevaplıycam
İçinde'ki Bilgilerin Benim İçin Hiçbir Geçerliliği Olmayan Uyduruk Ve Benim İçin Bir Anlam İfade Etmeyen Kitapta Benim Hiçbir Sorumun Cevabı Olamaz İnanmadığı Bir Dinin Söz'De Kitabıyla Bir Ateistin Sorularını Cevaplamaya Çalışmak Başarılar.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
tanrı madem olan ve olacak olan herşeyi biliyor o zaman neden bizi teste tabi tutuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınıfta din hocasını hep zora sokacak sorular soran çocuk bendim. hoca bir süreden sonra parmak kaldırmama rağmen görmezden gelmeye başlamıştı 😅

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Kısacası
bu videoyu izle bütün din saçmalıklarından kurtulursun ve ferahlarsın.

Haram olduğunu açık açık anlatan ayet varsa atabilir misin ?
ihtiyaç duymuyorum .

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kısacası
bu videoyu izle bütün din saçmalıklarından kurtulursun ve ferahlarsın.

Haram olduğunu açık açık anlatan ayet varsa atabilir misin ?
Dostum sadece bir video izleyerek dinler saçma demen ironik olmuş, bunu izleyip ateist olman araştırmadan öğrenmeden, diğer dinlere vs şeylere bakmadan kafana göre ateist olduğun anlamına gelir.

adar-cmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Adar
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Amerikan kolluk kuvvetleri.
Dostum sadece bir video izleyerek dinler saçma demen ironik olmuş, bunu izleyip ateist olman araştırmadan öğrenmeden, diğer dinlere vs şeylere bakmadan kafana göre ateist olduğun anlamına gelir.
Sadece video izleyerek olmadım diamond tema ve gizsiz efe castlerdede anlatılıyordu ve bana saçma geldi ve sizde bu sorulara cevap veremediğiniz için ne diyeceğinizi bilmiyosunuz :)

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Cevabı olan basit sorular yerine lütfen zorlayıcı sorular sorun
Biz bu dünyaya imtihan için geldik madem. İmtihanımız ise bluğ çağına girince başlıyor. Peki 3 4 yaşında allahsız birinin gelip tecavüz etmesi sonucu ölüyor. Henüz imtihanı başlamadan ölen küçük bir meleğin ne suçu ne günahı vardı. Bu kaderi yazan Tanrı hani bize iyi davranıyordu? Neden o meleğin kaderini o şekilde yazdı.

adar-cmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Adar
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Amerikan kolluk kuvvetleri.
Mesela ben Hz. Adem'in ilk insan olduğuna dair bir kanıt var mı diye soruyorum. Adam bana Kur'an var ya diyor. Anladım ab.
bilimsel olarak onun yalan olduğu kanıtlandı o çok doğru buldukları kutsal kitaplardqn varılan sonuçta havva ile ademin 4.700 yıl önce geldiği ortaya çıkıyor ama fark ettiyseniz şu an bile kalıntılara baktığımız zaman 10.000 yıl öncesinden insanların yapıları çıkıyor.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Hani Allah yarattığı tüm canlıların rızkını bir şekilde verirdi? Dünyanın bir çok yerinde açlıktan ölen minicik çocukların rızkı nerde?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sadece video izleyerek olmadım diamond tema ve gizsiz efe castlerdede anlatılıyordu ve bana saçma geldi ve sizde bu sorulara cevap veremediğiniz için ne diyeceğinizi bilmiyosunuz :)
Ben soruyu okumadım görmedim zaten, dini konular hakkında konuşan biride değilim ayrıca, dini konuları araştırmak yıllar süren bir şey, diamond tema veya efe aydal, bu kişiler uzun süre araştırmış ve bunun sonunda karar vermiş insanlar bunu demek istedim.

Top Bottom