kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Dostum şöyle düşün:
Su ıslanmaz ama ıslatır değil mi? Allah (c.c.) öyle. Yaratır ama yaratılmaz.
Bu durumda tanrı evren mi oluo
Dostum şöyle düşün:
Peki.Dostum şöyle düşün:
İçinde'ki Bilgilerin Benim İçin Hiçbir Geçerliliği Olmayan Uyduruk Ve Benim İçin Bir Anlam İfade Etmeyen Kitapta Benim Hiçbir Sorumun Cevabı Olamaz İnanmadığı Bir Dinin Söz'De Kitabıyla Bir Ateistin Sorularını Cevaplamaya Çalışmak Başarılar.Ateistler aklınızda olan bütün soruları sorun tanrının olmadığını bana kanıtlamaya çalışın
Ve Haşa kuranda ve islam dininde hata olduğunu düşündüğünüz kısımları yazın yarın hepsini babama sorucam ve soruları cevaplıycak kendisi kuranı çok fazla kez hatim etmiş ve hala da hatim eden birisi bilgisine güveniyorum kendi aramızda tartışma değil de sadece soru odaklı olsun not alıp yarın akşam hepsini sorup cevaplıycam
Hayır onu nereden çıkardın? Merak ettim açıkcası.Bu durumda tanrı evren mi oluo
ihtiyaç duymuyorum .Kısacasıbu videoyu izle bütün din saçmalıklarından kurtulursun ve ferahlarsın.
Haram olduğunu açık açık anlatan ayet varsa atabilir misin ?
Dostum sadece bir video izleyerek dinler saçma demen ironik olmuş, bunu izleyip ateist olman araştırmadan öğrenmeden, diğer dinlere vs şeylere bakmadan kafana göre ateist olduğun anlamına gelir.Kısacasıbu videoyu izle bütün din saçmalıklarından kurtulursun ve ferahlarsın.
Haram olduğunu açık açık anlatan ayet varsa atabilir misin ?
Sadece video izleyerek olmadım diamond tema ve gizsiz efe castlerdede anlatılıyordu ve bana saçma geldi ve sizde bu sorulara cevap veremediğiniz için ne diyeceğinizi bilmiyosunuzDostum sadece bir video izleyerek dinler saçma demen ironik olmuş, bunu izleyip ateist olman araştırmadan öğrenmeden, diğer dinlere vs şeylere bakmadan kafana göre ateist olduğun anlamına gelir.
Biz bu dünyaya imtihan için geldik madem. İmtihanımız ise bluğ çağına girince başlıyor. Peki 3 4 yaşında allahsız birinin gelip tecavüz etmesi sonucu ölüyor. Henüz imtihanı başlamadan ölen küçük bir meleğin ne suçu ne günahı vardı. Bu kaderi yazan Tanrı hani bize iyi davranıyordu? Neden o meleğin kaderini o şekilde yazdı.Cevabı olan basit sorular yerine lütfen zorlayıcı sorular sorun
bilimsel olarak onun yalan olduğu kanıtlandı o çok doğru buldukları kutsal kitaplardqn varılan sonuçta havva ile ademin 4.700 yıl önce geldiği ortaya çıkıyor ama fark ettiyseniz şu an bile kalıntılara baktığımız zaman 10.000 yıl öncesinden insanların yapıları çıkıyor.Mesela ben Hz. Adem'in ilk insan olduğuna dair bir kanıt var mı diye soruyorum. Adam bana Kur'an var ya diyor. Anladım ab.
Ben soruyu okumadım görmedim zaten, dini konular hakkında konuşan biride değilim ayrıca, dini konuları araştırmak yıllar süren bir şey, diamond tema veya efe aydal, bu kişiler uzun süre araştırmış ve bunun sonunda karar vermiş insanlar bunu demek istedim.Sadece video izleyerek olmadım diamond tema ve gizsiz efe castlerdede anlatılıyordu ve bana saçma geldi ve sizde bu sorulara cevap veremediğiniz için ne diyeceğinizi bilmiyosunuz