Doktara sor teknoloji forumunda corona mıyım diye sormak çok saçma değil miArkadaşlar abim korona çıktı ben 12 yaşındayım ateşim var bide gözlerim yorgun ablam da da Risk var kuru öksürük yok ağrı arada geliyo Corona mıyım ?Tahtalı köyü boylar mıyım ?
Tahtalı köyü boylar mıyım? diyorsun ya abartıyorsun.Test yapmadım neyi abarttım ki
Ben bilgisayarda geçiremicem bilgisayar ablamın odasındaBen de 12 yaşındayım. Ailecek corona geçirdik.
yemem içmem kesildi, sadece pc başında durdum.
vitamin ilacı, biber su hap gerekli herşeyi yapıp izole durdum.
ve hiç bir belirti göstermeden atlattım sadece ateşim falan vardı, onlarda rahatsız etmedi beni.
Allah korusun!!!Arkadaşlar abim korona çıktı ben 12 yaşındayım ateşim var bide gözlerim yorgun ablam da da Risk var kuru öksürük yok ağrı arada geliyo Corona mıyım ?Tahtalı köyü boylar mıyım ?
Covid test aracı değiliz. Normal bir ateş de olabilir. Doktora görünün fakat insanlardan uzak durun. Varsa da yayılmasın. Umarım sorun olmaz.Arkadaşlar abim korona çıktı ben 12 yaşındayım ateşim var bide gözlerim yorgun ablam da da Risk var kuru öksürük yok ağrı arada geliyo Corona mıyım ?Tahtalı köyü boylar mıyım ?
tamam ya o dert değil.Ben bilgisayarda geçiremicem bilgisayar ablamın odasında