Mösyö Keazim
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Ati radeon 3650 ekran kartı driver windows 8.1 için varmı
8.1 için destek yok fakat W7 veya W8 driverını kurmayı deneyebilirsiniz. Bazen çalışabiliyor.Ati radeon 3650 ekran kartı driver windows 8.1 için varmı
Ben birde bir soru sorucam usb ye kopyaladım format dosyasını biostan ilk olarak seçtim yeniden başlatmama rağmen windows yükleme ekranı gelmiyor ne yapmalıyım8.1 için destek yok fakat W7 veya W8 driverını kurmayı deneyebilirsiniz. Bazen çalışabiliyor.
Rufus ile mi yazdırdınız?Ben birde bir soru sorucam usb ye kopyaladım format dosyasını biostan ilk olarak seçtim yeniden başlatmama rağmen windows yükleme ekranı gelmiyor ne yapmalıyım
EvetRufus ile mi yazdırdınız?
Anakart modeliniz nedir?
baktım ama göremedim i3 550 var gigabyte'ın anakartıAnakart modeliniz nedir?
PC açılırken ard arda F12 tuşuna basın. Çıkan ekrandan usb belleğinizi seçin.baktım ama göremedim i3 550 var gigabyte'ın anakartı
seçiyoruz f10 basıp save edip yeniden başlatıyorum tekrar windows açılıyor ekran gelmiyorPC açılırken ard arda F12 tuşuna basın. Çıkan ekrandan usb belleğinizi seçin.
Eğer çıkmazsa DEL tuşu ile deneyin.baktım ama göremedim i3 550 var gigabyte'ın anakartı
seçiyorum ama dediğim gibi ekran gelmiyorEğer çıkmazsa DEL tuşu ile deneyin.
Sizin dediğiniz BİOS. Boot menüye girmeniz gerek. DEL tuşu ile.seçiyoruz f10 basıp save edip yeniden başlatıyorum tekrar windows açılıyor ekran gelmiyor
UEFİ olarak mı yazdınız flaşı?seçiyorum ama dediğim gibi ekran gelmiyor
evet işte anlatmaya çalıştığım o boot menüsüne giriyorum usb yi 1. hdd 2. seçiyorum f10 basıp save yeniden başlatıyorum tekrar hiçbirşey olmamış gibi bilgisayar normal açılıyor windows geliyorSizin dediğiniz BİOS. Boot menüye girmeniz gerek. DEL tuşu ile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
UEFİ olarak mı yazdınız flaşı?