Neler Yeni

ATK blazing f1 Pro 🆚 Lamzu thorn

Wucho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ömer Faruk Avcıoğlu
Bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ikisinide ikinci el olarak almayı düşünüyorum aranızda kullanan yada bu ürünlere ait bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,339
İsim
Kaan
Bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ikisinide ikinci el olarak almayı düşünüyorum aranızda kullanan yada bu ürünlere ait bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
atk kullanıyorum 4kda bile şarjı bir tık erken bitiyor -4 5 gün günde 2 saat kullanım- onun dışında 8k dongle ile gelmesi güzel olsa bile 8k kullanmadım daha çünkü büyük ihtimalle 2 günde 1 şarja takmam gerekecek. Şarj içinde dongleı sökmene gerek yok type-c kablosu ve adaptör ile edersin.

Wucho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ömer Faruk Avcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
atk kullanıyorum 4kda bile şarjı bir tık erken bitiyor -4 5 gün günde 2 saat kullanım- onun dışında 8k dongle ile gelmesi güzel olsa bile 8k kullanmadım daha çünkü büyük ihtimalle 2 günde 1 şarja takmam gerekecek. Şarj içinde dongleı sökmene gerek yok type-c kablosu ve adaptör ile edersin.
Genel olarak memnunsun anladığım kadarıyla tek sorunu şarj

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,339
İsim
Kaan
Genel olarak memnunsun anladığım kadarıyla tek sorunu şarj
evet hocam genel olarak memnunum benim kullandığım mousepad klasse pro çok üst segment olmamasına rağmen iyi kayıyor bunu sorundan sayar mısın bilmem ama benim ellerimde sıkıntı var galiba çok çabuk terliyor bu yüzden de mouse elden kayıyor.
Mousea takmalık zımbırtıları göndermişler ama hemen de takmak istemedim.

Wucho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ömer Faruk Avcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam genel olarak memnunum benim kullandığım mousepad klasse pro çok üst segment olmamasına rağmen iyi kayıyor bunu sorundan sayar mısın bilmem ama benim ellerimde sıkıntı var galiba çok çabuk terliyor bu yüzden de mouse elden kayıyor.
Mousea takmalık zımbırtıları göndermişler ama hemen de takmak istemedim.
Sağolasın bana baya yardımcı oldun. sanırım oyumu atk dan yana kullancam bir iki kişide lamzu thorn dan bahsederse daha da rahatlıycam :)

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,339
İsim
Kaan

Gurkanpiro

80+ Gold
lamzu palm grip ve claw grip icin uygun stoguda yok ayrıca büyük ihtimalle lamzunun sensoru 3395 atk nınkı ıse 3950 yenı pıyasaya surulmus bır mouse sahsı tercıhım atk olurdu

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,945
İsim
kilan embappe
ATK alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular