atk kullanıyorum 4kda bile şarjı bir tık erken bitiyor -4 5 gün günde 2 saat kullanım- onun dışında 8k dongle ile gelmesi güzel olsa bile 8k kullanmadım daha çünkü büyük ihtimalle 2 günde 1 şarja takmam gerekecek. Şarj içinde dongleı sökmene gerek yok type-c kablosu ve adaptör ile edersin.Bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ikisinide ikinci el olarak almayı düşünüyorum aranızda kullanan yada bu ürünlere ait bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Genel olarak memnunsun anladığım kadarıyla tek sorunu şarjatk kullanıyorum 4kda bile şarjı bir tık erken bitiyor -4 5 gün günde 2 saat kullanım- onun dışında 8k dongle ile gelmesi güzel olsa bile 8k kullanmadım daha çünkü büyük ihtimalle 2 günde 1 şarja takmam gerekecek. Şarj içinde dongleı sökmene gerek yok type-c kablosu ve adaptör ile edersin.
evet hocam genel olarak memnunum benim kullandığım mousepad klasse pro çok üst segment olmamasına rağmen iyi kayıyor bunu sorundan sayar mısın bilmem ama benim ellerimde sıkıntı var galiba çok çabuk terliyor bu yüzden de mouse elden kayıyor.Genel olarak memnunsun anladığım kadarıyla tek sorunu şarj
Sağolasın bana baya yardımcı oldun. sanırım oyumu atk dan yana kullancam bir iki kişide lamzu thorn dan bahsederse daha da rahatlıycamevet hocam genel olarak memnunum benim kullandığım mousepad klasse pro çok üst segment olmamasına rağmen iyi kayıyor bunu sorundan sayar mısın bilmem ama benim ellerimde sıkıntı var galiba çok çabuk terliyor bu yüzden de mouse elden kayıyor.
Mousea takmalık zımbırtıları göndermişler ama hemen de takmak istemedim.
@DR. BİYOLOJİ @MuratTheFounderOfGariban ikisinin bilgisi olabilir.Sağolasın bana baya yardımcı oldun. sanırım oyumu atk dan yana kullancam bir iki kişide lamzu thorn dan bahsederse daha da rahatlıycam