Bu parayı 2 oranlı kupona bas git yarın beast x al kankaŞu anda 3800 TL ye mevcut ultimate 2.0 modeli. 800+ saat bataryası varmış. Alınır mı beyler ?
Alıntıyı görüntüle
Bütçe varsa al benisi var mcu su ve sensörü iyi switch ve bataryalarıda iyi duruyorŞu anda 3800 TL ye mevcut ultimate 2.0 modeli. 800+ saat bataryası varmış. Alınır mı beyler ?
Alıntıyı görüntüle
helal parayı haram para yap diyorsun yaniBu parayı 2 oranlı kupona bas git yarın beast x al kanka![]()
yok kankahelal parayı haram para yap diyorsun yani
Bende siparis ettim. Görelim bakalım, ödeme kısmında Conlife kodu ile alırsan bir miktar ucuzluyor. ( İçerik üreticisi kodu. ! )Şu anda 3800 TL ye mevcut ultimate 2.0 modeli. 800+ saat bataryası varmış. Alınır mı beyler ?
Alıntıyı görüntüle
Bugün siparişini verdim. Almayı düşünüyorsan yarın ilk deneyimlerimi aktarırım.Hocam aldınız mı? Aynı mouse almak için araştırıyorum.
Düşünüyorum hocam hangi artılardan dolayı almaya karar verdinizBende siparis ettim. Görelim bakalım, ödeme kısmında Conlife kodu ile alırsan bir miktar ucuzluyor. ( İçerik üreticisi kodu. ! )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bugün siparişini verdim. Almayı düşünüyorsan yarın ilk deneyimlerimi aktarırım.
800 mah olması başlı başına beni kendine çekti. Ek olarak rengide çok hoşuma gitti hocamDüşünüyorum hocam hangi artılardan dolayı almaya karar verdiniz