Yardım Atk Dragonfly A9 vs VXE r1SE+

emreBeoa

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,239
sizce?

M800pro daha iyi ama ajazz 159 pro da olabilir fps mi oynayacaksın hikayeli mi
karışık oyun olarak. m800pronun mcusu belirsiz malzeme kalitesi kötü falan diyolar bi kesim al bu fiyata rakipsiz falan diyor

karışık oyun olarak. m800pronun mcusu belirsiz malzeme kalitesi kötü falan diyolar bi kesim al bu fiyata rakipsiz falan diyor
Aslında vxe ya da atk olabilirde 3395se 3370 e eşit düşük kalıyor vxe r1 ya da atk a9 plusa bütçe çıkmaz mı iyzico da geçiyor wraith te

Açıkçası r1 derim atk nın mcu su nedir bilmiyorum yorum yapmak dogru olmaz alabiliyorsan iyzico iler l7 pro vesaire al

sizce?
Eyüp b hocam r1 aldım buğün. Üzmez bence

Zor soru. Ben ATK A9 diyorum

Zor soru. Ben ATK A9 diyorum
atk nearlink kullanıyomuş güven vermedi hiç
Açıkçası r1 derim atk nın mcu su nedir bilmiyorum yorum yapmak dogru olmaz alabiliyorsan iyzico iler l7 pro vesaire al
atk nin nearlink için bir mcsu vardi
M800pro yu sakın alma ya 500 lira etmez. Şu forumun attığı kazıklardan biri bu mouse. En kötü vxe bile şu atack shark, deluxtan iyidir
işte böyle yorumlardan korkuyorum
Aslında vxe ya da atk olabilirde 3395se 3370 e eşit düşük kalıyor vxe r1 ya da atk a9 plusa bütçe çıkmaz mı iyzico da geçiyor wraith te
valla bütçe çok kısıtlı zaten kendime almıyorum arkadaşa alcaz

Furylevel Z1 vardı bu fiyatlarda ona bi göz atabilirsin.

Eğer iyzico parola kullanmadiysaniz kesinlikle L7 pro 1250 liraya falan geliyor
Bunlara göre çok daha üst seviye bı mouse click latency çok düşük malzeme kalitesi güzel switchler güzel sessiz

Kaç gündür bende bu sorularla karşı karşıyayım hatta sahibinden 2. el kovalıyorum ama arkadaşların iyzico ve parolapara denilen şeylerle baya indirim sağladığını duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum konuya rez atalım bakalım ne sonuç çıkacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,379
Üyeler
173,809
Son üye
NothingMan;
Geri