PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 771
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@bahtsizbedevi23 adamla dalga geçe geçe bedduası nı aldım galibaKendi fiberi varsa denenir ama Türk Telekom üzerinden emin değilim.
@bahtsizbedevi23 adamla dalga geçe geçe bedduası nı aldım galibaKendi fiberi varsa denenir ama Türk Telekom üzerinden emin değilim.
Yok bolat alemdar bizde beddua olmaz ama senin bu meseleye benzer bir konudan başim yanmisligi var. Süpersaplayanonline'a abonelik iptali zamanı modemi iade ettim modem borcunu silmediler hem modem gitti hem icralık oldum hem modemin 3 katı para ödedim.@bahtsizbedevi23 adamla dalga geçe geçe bedduası nı aldım galiba
Senin daha kötü olmuşYok bolat alemdar bizde beddua olmaz ama senin bu meseleye benzer bir konudan başim yanmisligi var. Süpersaplayanonline'a abonelik iptali zamanı modemi iade ettim modem borcunu silmediler hem modem gitti hem icralık oldum hem modemin 3 katı para ödedim.
Günde 3 hayati tehlike 7 dolandırılma 5 ailevi miras kavgaları ve sınırsız işin rast gitmemesini yaşayınca bu tür ufak şeyler çerez gibi geliyor.Senin daha kötü olmuş
Abo Allah yardımcın olsunGünde 3 hayati tehlike 7 dolandırılma 5 ailevi miras kavgaları ve sınırsız işin rast gitmemesini yaşayınca bu tür ufak şeyler çerez gibi geliyor.
Polat Alemdar BabaAbo Allah yardımcın olsun
Allah işini rast getirsin inşallahGünde 3 hayati tehlike 7 dolandırılma 5 ailevi miras kavgaları ve sınırsız işin rast gitmemesini yaşayınca bu tür ufak şeyler çerez gibi geliyor.