Atlantisnete Geçilirmi

PolatAlemdarr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
773
Fttb altyapıda düşük pingli Bir iss arıyorum
Fixnete de baktım ama müşteri hizmetleri ni aradığımda modem zorunluluğu var kendi paramla aldığım modemin kira ücretini ödeyecekmişiz 😡

Fixnete de baktım ama müşteri hizmetleri ni aradığımda modem zorunluluğu var kendi paramla aldığım modemin kira ücretini ödeyecekmişiz 😡
kendi modeminin kirasını niye ödüyon ya yasalarda var mı böyle bi izin

Türksat ne kadar hız veriyor?

Türksat müşterisiyim harbi çok memnunum sansür vs yok, çok memnun kalacağınıza eminim
Türksat 100 megabit mi sansüronline 1000 megabit mi?
Bence türksat 100 megabit çünkü işlerini adam gibi, bişiylere sansür atmayarak yapıyorlar

Türksat ne kadar hız veriyor?

Türksat müşterisiyim harbi çok memnunum sansür vs yok, çok memnun kalacağınıza eminim
Türksat 100 megabit mi sansüronline 1000 megabit mi?
Bence türksat 100 megabit çünkü işlerini adam gibi, bişiylere sansür atmayarak yapıyorlar
TT altyapısı 100 üstü yok

Yarı fiber yarı VDSL fttb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zor ya bulmak
Bir ay taahhütsüz türksat dene bence "stabil" 100 megabit veriyorsa taahhütlü türksat kullan

Türk telekoma geçtik bizde. Turknet çok zam yaptı ondan dolayıda iptal ettirdim aboneliğimi. 100Mbps hız alıyorum.

Ping durumunuz nedir
Ekran görüntüsü 2026-09-13 153352.webp

Kendi fiberi varsa denenir ama Türk Telekom üzerinden emin değilim.

Geri