🔥İndirim Atom bilişim hafta sonu indirimleri

Atombilişim yıllardır nasıl kepenk kapatmadı anlamadım .

5060ti en düşük fiyat atomda
4070 de 2el sıfır piyasası fiyatında hemde 3 fanli olan
Asus fanlar fiyat iyi
245kf de fiyatı çok iyi
H610 da fiyat fena değil
9070xt bişey diyemem modelden dolayi

Atombilişim yıllardır nasıl kepenk kapatmadı anlamadım .
nasıl kapatsın bilmeyene geçirdiler çakma malları sonra esnafta bunlardan alıyor ucuz diye onlarda ayrı geçiriyor bilmeyene sahte onlarca kingston sata ssd ram corsair sahte ram ürettiler ben bile 2 hafta önce çakma fury ram almışım eve gelince fark ettim akşam vakti görmemişim alırken

Reaper peşin satan bir sitede uzun süredir bu paraya satılıyor burda 3 taksit var firmayı bilmem

nasıl kapatsın bilmeyene geçirdiler çakma malları sonra esnafta bunlardan alıyor ucuz diye onlarda ayrı geçiriyor bilmeyene sahte onlarca kingston sata ssd ram corsair sahte ram ürettiler ben bile 2 hafta önce çakma fury ram almışım eve gelince fark ettim akşam vakti görmemişim alırken
şimdi dostum sen bunu üstüne basarak söylüyorsun bunu atom bilişimin getirdiğini nerden biliyorsun ben kimin getirdiğini biliyorum da ben korkarım böyle bir şey demeye çünkü kulakdan dolma bilgi ile yazıyorsun hem firma seni şikayet etse ayrı bir sorun birde dini boyutu var ürünleri beğenmesin anlarım ama bilerek konuşmakda fayda var.

şimdi dostum sen bunu üstüne basarak söylüyorsun bunu atom bilişimin getirdiğini nerden biliyorsun ben kimin getirdiğini biliyorum da ben korkarım böyle bir şey demeye çünkü kulakdan dolma bilgi ile yazıyorsun hem firma seni şikayet etse ayrı bir sorun birde dini boyutu var ürünleri beğenmesin anlarım ama bilerek konuşmakda fayda var.
Hadi öteye kardeşim ne old belli zaten sen kime ne anlatıyon? Çinden ürün al üzerine atom bilişim yaz dandik ram anakart al eski nesil i7 koy fiyatını x2-3 yap. Sen başka dünyada yaşıyon.

Hadi öteye kardeşim ne old belli zaten sen kime ne anlatıyon? Çinden ürün al üzerine atom bilişim yaz dandik ram anakart al eski nesil i7 koy fiyatını x2-3 yap. Sen başka dünyada yaşıyon.
bunu dersin saygı duyarım katılıyorum ama çakma ürünleri bunlar getirmedi eleştirirsin ama Sizde de Söyle bir sorun var Başka firmalar kendi ürün ürettin mi veya büyük satıcıları verince kimse bir şey demiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben nerde uygunsa ordan alırım kardeşim fan boy değilim

ne kulaktan doğması :D esnaf çok yakın abim var bunlarla iş yapıyor bir çok esnafta aynı şekilde paşalar gibi kanıtlarım no problem tüm Türkiye biliyor zaten wp gruplarında da varım esnafların

birde çok biliyorsun ya yazsana ltfen turbox izoly falan kimin kim getiriyor :D trendyolda resmen satıcı kendileriydi forumda onlarca konusu var sahte ram ssd geldi diye

bunu dersin saygı duyarım katılıyorum ama çakma ürünleri bunlar getirmedi eleştirirsin ama Sizde de Söyle bir sorun var Başka firmalar kendi ürün ürettin mi veya büyük satıcıları verince kimse bir şey demiyor

ben nerde uygunsa ordan alırım kardeşim fan boy değilim
eklemeyi unuttum dragosta dahil bunlara

ahah kahkaha attım lan CHATGPT bile küfür etti bilmem ne taktiği dedi
🔸 Turbox, Dragos ve benzeri PC/PC parçaları Türkiye’de esasen bu ürünleri satan firma tarafından pazarlanıyor.
🔹 Bu firma Atom Bilişim, web sitesinde de Turbox ve Dragos markalarını kendi bünyesinde sattığını belirtiyor.

🔸 Yani bu çakma / OEM sistemler:
➡ Orijinal büyük marka distribütörleri tarafından değil
Atom Bilişim tarafından Türkiye’de satılıyor (kendi marka adlarıyla)

✨ Özetle sana uygun tek cümle:
👉 Evet — bu Turbox / Dragos gibi marka adıyla satılan sistemlerin Türkiye’deki satıcısı/dağıtıcısı Atom Bilişim.

İstersen sana şu konuda da net bir liste çıkarayım:
• Bu ürünlerin nasıl sahte-çakma anlaşıldığı
• Trendyol/Hepsiburada’da bunun nasıl yanıltıcı şekilde yazıldığı

BİZ anlatınca anlamıyorsun gptye yazdırdım

Son düzenleme:
9070xt linki doğru değil sanırım sattıkları riser kablo karışmış sanırım :D

Geri