NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,471
Bu hafta güzel ürün ve indirimler var bakın. Ayrı konu açmaya telefondan erindim 
valla bu firma beleş verse almam çin malı sahte fury corsair ramleri kingston ssdleri millete iteleyen firma bu trendyol sistemlerinde mucidiBu hafta güzel ürün ve indirimler var bakın. Ayrı konu açmaya telefondan erindim
5060ti en düşük fiyat atomdabu mu güzel
nasıl kapatsın bilmeyene geçirdiler çakma malları sonra esnafta bunlardan alıyor ucuz diye onlarda ayrı geçiriyor bilmeyene sahte onlarca kingston sata ssd ram corsair sahte ram ürettiler ben bile 2 hafta önce çakma fury ram almışım eve gelince fark ettim akşam vakti görmemişim alırkenAtombilişim yıllardır nasıl kepenk kapatmadı anlamadım .
Hocam trendyolda maliyeti çok düşük olan sistemleri baya satıyorlar bilmeyenlerde alıyorAtombilişim yıllardır nasıl kepenk kapatmadı anlamadım .
şimdi dostum sen bunu üstüne basarak söylüyorsun bunu atom bilişimin getirdiğini nerden biliyorsun ben kimin getirdiğini biliyorum da ben korkarım böyle bir şey demeye çünkü kulakdan dolma bilgi ile yazıyorsun hem firma seni şikayet etse ayrı bir sorun birde dini boyutu var ürünleri beğenmesin anlarım ama bilerek konuşmakda fayda var.nasıl kapatsın bilmeyene geçirdiler çakma malları sonra esnafta bunlardan alıyor ucuz diye onlarda ayrı geçiriyor bilmeyene sahte onlarca kingston sata ssd ram corsair sahte ram ürettiler ben bile 2 hafta önce çakma fury ram almışım eve gelince fark ettim akşam vakti görmemişim alırken
Hadi öteye kardeşim ne old belli zaten sen kime ne anlatıyon? Çinden ürün al üzerine atom bilişim yaz dandik ram anakart al eski nesil i7 koy fiyatını x2-3 yap. Sen başka dünyada yaşıyon.şimdi dostum sen bunu üstüne basarak söylüyorsun bunu atom bilişimin getirdiğini nerden biliyorsun ben kimin getirdiğini biliyorum da ben korkarım böyle bir şey demeye çünkü kulakdan dolma bilgi ile yazıyorsun hem firma seni şikayet etse ayrı bir sorun birde dini boyutu var ürünleri beğenmesin anlarım ama bilerek konuşmakda fayda var.
bunu dersin saygı duyarım katılıyorum ama çakma ürünleri bunlar getirmedi eleştirirsin ama Sizde de Söyle bir sorun var Başka firmalar kendi ürün ürettin mi veya büyük satıcıları verince kimse bir şey demiyorHadi öteye kardeşim ne old belli zaten sen kime ne anlatıyon? Çinden ürün al üzerine atom bilişim yaz dandik ram anakart al eski nesil i7 koy fiyatını x2-3 yap. Sen başka dünyada yaşıyon.
ne kulaktan doğmasışimdi dostum sen bunu üstüne basarak söylüyorsun bunu atom bilişimin getirdiğini nerden biliyorsun ben kimin getirdiğini biliyorum da ben korkarım böyle bir şey demeye çünkü kulakdan dolma bilgi ile yazıyorsun hem firma seni şikayet etse ayrı bir sorun birde dini boyutu var ürünleri beğenmesin anlarım ama bilerek konuşmakda fayda var.
birde çok biliyorsun ya yazsana ltfen turbox izoly falan kimin kim getiriyorşimdi dostum sen bunu üstüne basarak söylüyorsun bunu atom bilişimin getirdiğini nerden biliyorsun ben kimin getirdiğini biliyorum da ben korkarım böyle bir şey demeye çünkü kulakdan dolma bilgi ile yazıyorsun hem firma seni şikayet etse ayrı bir sorun birde dini boyutu var ürünleri beğenmesin anlarım ama bilerek konuşmakda fayda var.
eklemeyi unuttum dragosta dahil bunlarabunu dersin saygı duyarım katılıyorum ama çakma ürünleri bunlar getirmedi eleştirirsin ama Sizde de Söyle bir sorun var Başka firmalar kendi ürün ürettin mi veya büyük satıcıları verince kimse bir şey demiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben nerde uygunsa ordan alırım kardeşim fan boy değilim
ahah kahkaha attım lan CHATGPT bile küfür etti bilmem ne taktiği dedişimdi dostum sen bunu üstüne basarak söylüyorsun bunu atom bilişimin getirdiğini nerden biliyorsun ben kimin getirdiğini biliyorum da ben korkarım böyle bir şey demeye çünkü kulakdan dolma bilgi ile yazıyorsun hem firma seni şikayet etse ayrı bir sorun birde dini boyutu var ürünleri beğenmesin anlarım ama bilerek konuşmakda fayda var.