Method
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
Geçen hafta olan ürünlerden var Ocean kasa PSU'suz olarak gelmiş fiyatlar idare eder marka ürünler artmış Asus Gigabyte FSP falan var
v2'de type-c geldi ve önde ince bir şerit led var birebir aynı kasalar. rampage loopy ve gamebooster sea view ile birebir aynı iskelete sahip. sadece dragosun camı tek parça ve harika görünüyorbiraz baktım aama o pro olarak gözüküyor bu modelde pro v2 diyor acaba aynı kasalar mı?
Şu fanı kullanan arkadaşlar, nasıldır? Çok ses yapıyor mu ?![]()
Dragos LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4Lü Set Beyaz Kasa Fanı | Atom Bilişim
Dragos LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4Lü Set Beyaz Kasa Fanı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
Yüksek RPM lerdeki sese çok takılmam ama kronik cızırtı falan var mı acaba. Görüntü Lian Li fanlarına benziyorgeçen hafta bi arkadaş görüntüsü için alınır sesi var ama ayarlayınca sesi düşüyor demişti. kontrolcü falan da var bu sette geçen haftaki ile aynı fiyat yapmışlar bu fiyata bedava
benim kasamda var bu fanlar basalt v2 pro kullanıyorum hava akışı harika yüksek hızda dönüyo benimkiler ama dönme sesi harici cızırtı takırtı falan yokYüksek RPM lerdeki sese çok takılmam ama kronik cızırtı falan var mı acaba. Görüntü Lian Li fanlarına benziyor