🔥İndirim 💥 AtomZone 2. İndirimler Geldi 💥

Method

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
528
Geçen hafta olan ürünlerden var Ocean kasa PSU'suz olarak gelmiş fiyatlar idare eder marka ürünler artmış Asus Gigabyte FSP falan var

hata var sanırım

Ekler

• 3.webp
    3.webp
    53.7 KB · Hit: 393
dragos ocean 3500 TL'ye alınır mı sizce? eğer alınmaz diyorsanız bu fiyatlara beyaz kasa önerir misiniz

dragos ocean 3500 TL'ye alınır mı sizce? eğer alınmaz diyorsanız bu fiyatlara beyaz kasa önerir misiniz
trifact tv'den inceleyebilirsin tek parça camı var çok güzel görünüyo

Kule Tipini PC Hocası Paylaşmıştı Nasıl Acaba Alan varsa Yazabilirim performansını ?

biraz baktım aama o pro olarak gözüküyor bu modelde pro v2 diyor acaba aynı kasalar mı?

biraz baktım aama o pro olarak gözüküyor bu modelde pro v2 diyor acaba aynı kasalar mı?
v2'de type-c geldi ve önde ince bir şerit led var birebir aynı kasalar. rampage loopy ve gamebooster sea view ile birebir aynı iskelete sahip. sadece dragosun camı tek parça ve harika görünüyor

geçen hafta bi arkadaş görüntüsü için alınır sesi var ama ayarlayınca sesi düşüyor demişti. kontrolcü falan da var bu sette geçen haftaki ile aynı fiyat yapmışlar bu fiyata bedava
Şu fanı kullanan arkadaşlar, nasıldır? Çok ses yapıyor mu ?

geçen hafta bi arkadaş görüntüsü için alınır sesi var ama ayarlayınca sesi düşüyor demişti. kontrolcü falan da var bu sette geçen haftaki ile aynı fiyat yapmışlar bu fiyata bedava
Yüksek RPM lerdeki sese çok takılmam ama kronik cızırtı falan var mı acaba. Görüntü Lian Li fanlarına benziyor

Yüksek RPM lerdeki sese çok takılmam ama kronik cızırtı falan var mı acaba. Görüntü Lian Li fanlarına benziyor
benim kasamda var bu fanlar basalt v2 pro kullanıyorum hava akışı harika yüksek hızda dönüyo benimkiler ama dönme sesi harici cızırtı takırtı falan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,871
Üyeler
184,066
Son üye
BiGDreAM06
Geri