Attack shark cm02 mousepad 233tl+vergi

Sarı sitede 2400e kadar var komisyon ile 2550 ye gelirdi belki pazarlıkla daha da düşürebilirsin ama pazarlıksız 150 lira fark için sıfır almaktan vazgeçer miyim? Şahsen ben geçmem.
Ben zaten gamın gen tr den aldım 0 V8 aldım Asus rog strix gladius 3 aimpoint ve ajazz aj159 pro kullanmıştım en son 159 pro dan v8 e geçtim elim yatkın gibi claw ve palm şekline zaten normalde palm claw mix ortaya karışık bir şekilde tutuyorum mouselarí sorun yaratmadı bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarı sitede 2400e kadar var komisyon ile 2550 ye gelirdi belki pazarlıkla daha da düşürebilirsin ama pazarlıksız 150 lira fark için sıfır almaktan vazgeçer miyim? Şahsen ben geçmem.
Ayrıca sarı sitede kapalı kutu 0 denilene inanmam çünkü scyrox kutusu etiketsiz geliyor kutunun dışında kutuya kılıf gibi dursun diye konulan karton var markasını vb şeyleri belirten zaten kutusunda etiket hiç yok koruyucu kapak açılır diye falan kutu zaten yana açılıyor 2 yana kutu iki tarafí mıknatıslı çok güçlü değil tabii açılabilir alırken dikkat et benim açılmadı ben şaşırdım teslim edildiğinde nasıl açılmadı diye düşündüm durdum 😂🥲

Ben zaten gamın gen tr den aldım 0 V8 aldım Asus rog strix gladius 3 aimpoint ve ajazz aj159 pro kullanmıştım en son 159 pro dan v8 e geçtim elim yatkın gibi claw ve palm şekline zaten normalde palm claw mix ortaya karışık bir şekilde tutuyorum mouselarí sorun yaratmadı bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca sarı sitede kapalı kutu 0 denilene inanmam çünkü scyrox kutusu etiketsiz geliyor kutunun dışında kutuya kılıf gibi dursun diye konulan karton var markasını vb şeyleri belirten zaten kutusunda etiket hiç yok koruyucu kapak açılır diye falan kutu zaten yana açılıyor 2 yana kutu iki tarafí mıknatıslı çok güçlü değil tabii açılabilir alırken dikkat et benim açılmadı ben şaşırdım teslim edildiğinde nasıl açılmadı diye düşündüm durdum 😂🥲
Bende Aj159pro ve Aj159 apex aldım ama çok alçak ve küçük geldi. Ondan sattım şimdi V6 modeline geçeceğim. Aj159lar ile v6 arasında 16gram fark var. Bence şuan aj159 proya 1700tl vermek mantıklı gelmiyor.
Sarı siteye yorumum zaten kimse kapalı kutu demiyor. Geçen ay 10 tane mouse vardı şimdi 5e düşmüş. Kişiden kişiye değişir hani 10günlük mouse iyzico kampanyan yoksa 600lira indirimli geliyor. O zaman mantıklı olabilir.

Şuan bende sipariş geçicem ama V6 modelini almayı düşünüyorum. Çünkü superlight tan geçeceğim için shape olarak baktım v6 v8den daha büyük ama ikiside superlighttan küçük.

Ama şöyle bir durum var iyzico ilk ödemesiyse yada paraparol kullanmadıysa Scyrox v8 ortalama 2300e gelir
Parolapara her yerde geçiyor wraith 300tlye dahildi en son

Bende Aj159pro ve Aj159 apex aldım ama çok alçak ve küçük geldi. Ondan sattım şimdi V6 modeline geçeceğim. Aj159lar ile v6 arasında 16gram fark var. Bence şuan aj159 proya 1700tl vermek mantıklı gelmiyor.
Sarı siteye yorumum zaten kimse kapalı kutu demiyor. Geçen ay 10 tane mouse vardı şimdi 5e düşmüş. Kişiden kişiye değişir hani 10günlük mouse iyzico kampanyan yoksa 600lira indirimli geliyor. O zaman mantıklı olabilir.
Aynen dün geldi wraith den de sleeve kol bandı ESP tiger ice V2 dots universal+ wraith universal grip tape aldım bu gün geldi onlarda dün denemek için mouse u kendi yanında gelen hoverpadlerini taktım eve gidince dotslari takicam mouse a baya iyi yalnız kendi skatesleri de ama ben maximum speed istediğim için dots skates aldım DPI ayarlaması yapacağım speedine göre 8-10 k arasında oynuyorum deneyenlere aşırı yüksek geliyor DPI bana nedense az gibi geliyor alıştığım için sanırım DPI seviyesine hep yüksekte falan.

Tamam işte daha güzel oldu o zaman parolaparadan 400 iyzicodan 300 2300e geldi he birde +gg tr %10 birleşiyorsa daha da uyguna geliyor
ilk siparişe 300tl ggtr de geçerli değil wraithde geçerliydi en son %10 ggtr de geçerli wraithde geçerli değil

destek geçerli değil diyip benim 300tlyi vermedi
O zaman bir şey diyemem ama kampanyaya tıkladım ve aşağıda geçerli olan mağazalara baktığımda ggtr vardı. Hatta şuan bana 1250tl alışverişe 500tl indirim tanımlanmış. Bende kampanyalar birleşiyor mu diye sordum. Cevap bekliyorum.

Geri