Ben zaten gamın gen tr den aldım 0 V8 aldım Asus rog strix gladius 3 aimpoint ve ajazz aj159 pro kullanmıştım en son 159 pro dan v8 e geçtim elim yatkın gibi claw ve palm şekline zaten normalde palm claw mix ortaya karışık bir şekilde tutuyorum mouselarí sorun yaratmadı banaSarı sitede 2400e kadar var komisyon ile 2550 ye gelirdi belki pazarlıkla daha da düşürebilirsin ama pazarlıksız 150 lira fark için sıfır almaktan vazgeçer miyim? Şahsen ben geçmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca sarı sitede kapalı kutu 0 denilene inanmam çünkü scyrox kutusu etiketsiz geliyor kutunun dışında kutuya kılıf gibi dursun diye konulan karton var markasını vb şeyleri belirten zaten kutusunda etiket hiç yok koruyucu kapak açılır diye falan kutu zaten yana açılıyor 2 yana kutu iki tarafí mıknatıslı çok güçlü değil tabii açılabilir alırken dikkat et benim açılmadı ben şaşırdım teslim edildiğinde nasıl açılmadı diye düşündüm durdumSarı sitede 2400e kadar var komisyon ile 2550 ye gelirdi belki pazarlıkla daha da düşürebilirsin ama pazarlıksız 150 lira fark için sıfır almaktan vazgeçer miyim? Şahsen ben geçmem.