🔥İndirim 🔥🔥 ATTACK SHARK M71 CNC ALU CASE %68 2595TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,490
Şuan alabileceğiniz en ucuz aluminyum kasa önerilerimde gördüğünüz leobog hi75 sadece kasa hali ve wired olanı 2100e geliyor. Klavye aslen womier sk71, attack shark marka basıp m71 diye sunmuş. Fİyatı kontrol ettiğimde aliexpresste kargo-vergisiz 3.5k. Full cnc aluminum kasa, per key rgb-side rgb ve trimode desteği var. Full+full tüm modlar yapılı şekilde geliyor ve SESİ MÜKEMMEL. Kasayı alıp force break+tape mod ile harikalar yaratabilirsiniz.

Amazondan olduğu için nays kullanabilir, alıp deneyip beğenmezseniz ilk ay iade de edebilirsiniz.
Bu da ürünün inceleme videosu;
Ek öneri; Switchleri çok iyi switchler değil ama iş görür. İyi bir ses elde etmek için switchleri değiştirip eskileri satabilirsiniz. Öneri switchler; Gat yellow,ktt kang white,leobog graywood v4(en fpsi),akko piano vs alıp takabilirsiniz. Aliexp ilk sipariş indirimiyle 70adet switchi 350-500aralığında bulursunuz.

Maliyet olmasın diye fn tuşları çıkarmışlar yine. Anadol çocuğu yer mi be!

agam ne var şu 75 olsa ya

%60-65-68 seven çok var :D Ben de 75i daha çok seviyorum ama tercih.
75 orta şeker knk. Fonksiyon tuşları bayağı işe yarıyor günlük kullanımda ve bazı oyunlarda. Aşağısı çok ufak oluyor. Aslında ben numpad kullanmayı da çok seviyorum ama gereksiz yer kaplıyor.

75 orta şeker knk. Fonksiyon tuşları bayağı işe yarıyor günlük kullanımda ve bazı oyunlarda. Aşağısı çok ufak oluyor. Aslında ben numpad kullanmayı da çok seviyorum ama gereksiz yer kaplıyor.
Bence de en iyisi 75 ama tercih:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,161
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri