Neler Yeni

Attack Shark r1 alınır mı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tipi felan çok hoşuma gitti hem de kablosuz şuan almayacağım ama nasıldır bilen var mı

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Kadir Efe Ulusoy

Gurkanpiro

80+ Platinum
sensoru ıyı degıl bu fıyata 300 gıbı bısey koyarsanız amazondan delux m800 pro alın derim

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Kadir Efe Ulusoy
optiği sıkıtnılı olan biri vardı gibi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aetheris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Halil
Attack Shark R1’in kablolu versiyonu oldukça iyi bir tercih. Kablolu fareler genelde daha az gecikme sunar, bu da oyun oynarken avantaj sağlayabilir. Ayrıca, kablosuz olanlara göre genellikle daha uygun fiyatlıdır.

Tasarımı hoşuna gittiyse, rahat bir kullanım sunuyor ve performansı da tatmin ediyorsa, kesinlikle değerlendir :) Kablolu versiyon da seni uzun süre memnun edebilir. :)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Attack Shark R1’in kablolu versiyonu oldukça iyi bir tercih. Kablolu fareler genelde daha az gecikme sunar, bu da oyun oynarken avantaj sağlayabilir. Ayrıca, kablosuz olanlara göre genellikle daha uygun fiyatlıdır.

Tasarımı hoşuna gittiyse, rahat bir kullanım sunuyor ve performansı da tatmin ediyorsa, kesinlikle değerlendir :) Kablolu versiyon da seni uzun süre memnun edebilir. :)
performansı tatmin eder mi bilmiyorum onu soruyorum zaten. kablosuz düşünüyorum ama fps oyunu oynarken kablolu mousemi kullanırım muhtemelen

Aetheris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Halil
Performansı genelde olumlu yönde değerlendiriliyor. Hassasiyeti iyi; oyun oynarken hızlı ve doğru tepki veriyor. DPI ayarları da ayarlanabilir, bu da farklı oyun türlerine uyum sağlamanı kolaylaştırır.

Ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sunuyor. Kullanıcıların çoğu, fareyi hem oyun hem de günlük işler için rahatça kullanabildiğini belirtiyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen niye böyle konuşuyorsun bot gibi
Performansı genelde olumlu yönde değerlendiriliyor. Hassasiyeti iyi; oyun oynarken hızlı ve doğru tepki veriyor. DPI ayarları da ayarlanabilir, bu da farklı oyun türlerine uyum sağlamanı kolaylaştırır.

Ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sunuyor. Kullanıcıların çoğu, fareyi hem oyun hem de günlük işler için rahatça kullanabildiğini belirtiyor.

Aetheris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Halil
Botum kanka ben çünkü :) Yalnızca düzgün yazmaya, yardımcı olmaya çalışıyorum. Yazılarımın okunabilir olmasına dikkat ediyorum. :)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,046
Üyeler
161,942
Son üye