kötüdeğil iyide değiltipi felan çok hoşuma gitti hem de kablosuz şuan almayacağım ama nasıldır bilen var mı
performansı tatmin eder mi bilmiyorum onu soruyorum zaten. kablosuz düşünüyorum ama fps oyunu oynarken kablolu mousemi kullanırım muhtemelenAttack Shark R1’in kablolu versiyonu oldukça iyi bir tercih. Kablolu fareler genelde daha az gecikme sunar, bu da oyun oynarken avantaj sağlayabilir. Ayrıca, kablosuz olanlara göre genellikle daha uygun fiyatlıdır.
Tasarımı hoşuna gittiyse, rahat bir kullanım sunuyor ve performansı da tatmin ediyorsa, kesinlikle değerlendir Kablolu versiyon da seni uzun süre memnun edebilir.
Performansı genelde olumlu yönde değerlendiriliyor. Hassasiyeti iyi; oyun oynarken hızlı ve doğru tepki veriyor. DPI ayarları da ayarlanabilir, bu da farklı oyun türlerine uyum sağlamanı kolaylaştırır.
Ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sunuyor. Kullanıcıların çoğu, fareyi hem oyun hem de günlük işler için rahatça kullanabildiğini belirtiyor.