Ömer_Faruk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Ömer Faruk Ünal
- Bütçe
- 9000
Başlıkta belirttiğim gibi ATX AM4 bir anakart almayı düşünüyorum. Sistemimdeki anakartı değiştireceğim.
İstediğim özellikler:
-Çift M.2 veya daha fazla slotu olması.
-ARGB portu olması(iki tane olursa iyi olur)
-Type-C portunun olması ve kasanın önündeki portu da aktif etmek için type e portu olursa iyi olur.
-Wi-Fi olabilir.
-Bütçem 8-9 bin civarına kadar çıkabilirim, parasına değecek bir şey istiyorum.
Tek istediklerim bunlar aldığım paraya değecek bir şey istiyorum, sistemi soracak arkadaşlar için:
MSI Ventus 3X RTX 3070.
MSI B450M-A-PRO Max.
Ryzen 5 5600X.
8x2 Corsair RAM.
Cooler Master Master Box v2.
Cooler Master Master Liquid v2.
Elimdeki anakartı satacağım.(2020 de aldım hiç bir sorunu yoktur ilgilenen özelden yazabilir)
Bulduğum modeller:
İstediğim özellikler:
-Çift M.2 veya daha fazla slotu olması.
-ARGB portu olması(iki tane olursa iyi olur)
-Type-C portunun olması ve kasanın önündeki portu da aktif etmek için type e portu olursa iyi olur.
-Wi-Fi olabilir.
-Bütçem 8-9 bin civarına kadar çıkabilirim, parasına değecek bir şey istiyorum.
Tek istediklerim bunlar aldığım paraya değecek bir şey istiyorum, sistemi soracak arkadaşlar için:
MSI Ventus 3X RTX 3070.
MSI B450M-A-PRO Max.
Ryzen 5 5600X.
8x2 Corsair RAM.
Cooler Master Master Box v2.
Cooler Master Master Liquid v2.
Elimdeki anakartı satacağım.(2020 de aldım hiç bir sorunu yoktur ilgilenen özelden yazabilir)
Bulduğum modeller:
Asus ROG Strix B550-F Gaming Wi-Fi II AM4 Soket Anakart
Asus ROG Strix B550-F Gaming Wi-Fi II AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi AM4 Soket Anakart
MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com