Çözüldü✓ Aula F2058 alınır mı?

Nezha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,101
Bütçe
2500
Öncelikle ilgili ürünün linki bu:

Forumda herkes f75 modelini öneriyor. F75 leobog switch ve herkes beğeniyor ancak ben %60 klavye sevmiyorum ve Türkçe klavye istiyorum. Keycaps işin içine girince bana maliyeti artıyor. F2058 ise krgd switch ve genel olarak KRGD switchleri alt segment olarak niteliyorlar.

Benim için önemli olanlar tam klavye olması, ayrı multimedya tuşları bulunması, ses açma kısmı bulunması, yay sesi olmaması, basmama takılı kalma gibi durumların olmaması. F2058 önermiyorum yerine bunu alabilirsin gibi önerilerinizi de beklerim. Bütçem 2500tl.

Alınmaz hot-swap değil. Ama lehimle tuş değiştirirm derseniz alıabilirsiniz özellikleri iyiymiş.

Alınmaz hot-swap değil. Ama lehimle tuş değiştirirm derseniz alıabilirsiniz özellikleri iyiymiş.
hocam üzerine farklı marka basarak satıyorlar aynı ürünü. Frisbyde de aynı model var. Bu nedenle çekindim. Ben şu an 5 sene önce aldığım membran asus cerberus v1 kullanıyorum. W A S tuşları silindi. Işıkları kapalıyken tuşlar zaten görünmüyor. Space tuşu yay sesi yapmaya başladı. Tuşlarda sertleşme var ve kısa süreli takılı kalma meydana geliyor. Bu nedenle değişmek istiyorum.

Aula F75'in siyahıyla beyazı arasında switch farkı var diyorlar. Beyaz stoğa girmiyor bir türlü. Corsair K60 rgb pro hoşuma gidiyor cherry mx switch olduğu için ama onun da ayrık multimedya tuşları yok. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bütçede ki paraya ak820 verelim gif koyulabilen tft ekranlı :D

hocam üzerine farklı marka basarak satıyorlar aynı ürünü. Frisbyde de aynı model var. Bu nedenle çekindim. Ben şu an 5 sene önce aldığım membran asus cerberus v1 kullanıyorum. W A S tuşları silindi. Işıkları kapalıyken tuşlar zaten görünmüyor. Space tuşu yay sesi yapmaya başladı. Tuşlarda sertleşme var ve kısa süreli takılı kalma meydana geliyor. Bu nedenle değişmek istiyorum.

Aula F75'in siyahıyla beyazı arasında switch farkı var diyorlar. Beyaz stoğa girmiyor bir türlü. Corsair K60 rgb pro hoşuma gidiyor cherry mx switch olduğu için ama onun da ayrık multimedya tuşları yok. Ne yapacağımı şaşırdım.
Aula f75 adı üzerinde %75 bir klavye. Keşke direkt alsaydınız şuan stokta yok gelebilir ama yeniliyorlar.

yeni hesap ile alanlar var mı f75 i bir sorum varda

şimdi 3 siparişe kadar iade edince ürün sizde kalabilir paranızı iade ettik diyorlar üründen ürüne değişiyor mu bilmiyorum bunda geçerli mi o

bunu takibe aldım hocam n11de 2650 lira şu an yorumlar güzel.
Aula f75 adı üzerinde %75 bir klavye. Keşke direkt alsaydınız şuan stokta yok gelebilir ama yeniliyorlar.
hocam beyazın stoğu çok hızlı tükeniyor temuda wishlist var mı onu da bilmiyorum o yüzden bildirim falan alamıyorum stoğa giriyorsa bile yetişemiyorum beyaza. Siyah stoktaydı bu sabaha kadar ancak forumda switch farkı olduğuna değinerek iade etmeyi düşünenlerin yorumlarını görmüştüm. O nedenle siyahını sipariş etmemiştim. Beyaz olan leobog reaper switch, siyah olan leobog greywood v3 switch olarak geçiyor. Ancak epomaker'ın kendi sitesinde beyaz modeli reaper yerine leobog ice vein switch seçebiliyoruz. Temuda ise tam olarak ayrım göstermiyor ve sanırım beyazda sadece reaper gönderiyorlar.
------------------
Black friday 29 kasımda olduğundan acele etmedim farklı ürünler de indirime girer diyerek, ancak f75'in beyazı stoğa girerse düşünmeden alacağım. O zamana kadar da alabildiğim kadar öneri almaya çalışıyorum, konuları inceliyorum.

Geri